Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhalefeti Teknoloji Cahili İlan Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete bu kez teknoloji üzerinden yüklendi, 'Bunların teknoloji bilgisi, meşhur bir filmimizdeki, 'Zeki Müren de bizi görecek mi?' seviyesi' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, 'Sistem, vatandaşlarımızın sorunlarını en doğru bilgi ile cevaplandırabilme imkanı verecek. Partimizin saha hakimiyetini korumaya ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum' dedi.

"Dijitalleşmenin öncüsü de AK Parti" diyen Erdoğan ayrıca yine muhalefete yüklendi: "Bunların teknoloji bilgisi, meşhur bir filmimizdeki, 'Zeki Müren de bizi görecek mi?' sahnesiyle anlatılan o seviyeyi henüz geçememiştir."

Erdoğan şöyle devam etti: "Siyaset gibi teknolojiyi de çeyrek asır geriden takip eden bu arkaik ekibe, gençlerimize daha fazla mahcup olmadan kendilerine kapsamlı bir format atmalarını tavsiye ediyorum."

Erdoğan'ın konuşmasından diğer öne çıkan bölümler şöyle: 

'Bizim icraatımızın yetiştiği yere vizontele muhalefetin hayali bile yetişemez. Teknolojide çok büyük oranda dışa bağımlı olan ülkemizi her alanda söz sahibi ülke konumuna getirdik.'

'Dünyaya ve kendi insanına böyle çarpık bakan zihniyetin milli teknoloji hamlemizi, yani Togg'u, Kızıl Elma'yı, ANKA'yı, Atak'ı, Gökbey'i, milli muharip uçağımızı idrak etmesi elbette mümkün değildir.'

Bu haberler de ilginizi çekebilir ⬇️

Teknolojik Ürünlere İndirim mi Geliyor? Erdoğan'dan 'Düzenleme' Sinyali!
"Ne Tüfeği? Bu Ülke Toplu İğne Üretemiyordu" Diyen Erdoğan'a Göre AK Parti'den Önce Türkiye'de Neler Yoktu?

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
05.01.2023

dijital ekrandan en güzel sen okuyon biliyoruz ... o konuda en dijital sensin panpa

05.01.2023

Maalesef bazı konularda çok haklı seçime şurada ne kadar az zaman kaldı hala bir aday netlik kazanmadı... umuyorum K.K. aday olmaz...

05.01.2023

Şu kafadaki aptalları da var ya, ulan 2 senedir kafa ütülediniz aday açıklayın diye. Açıklasalar ne sikime yarayacak? Bekleyin, seçime 5 ay var daha.

05.01.2023

Gümledim 🤣🤣🦍

TÜM YORUMLARI OKU (18)