Onedio Logo

Erdoğan, Mehmet Şimşek'in Şartlarını Kabul Etmiş

Kapak Görseli

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in taleplerini kabul ettiğini ve Şimşek'in ekonomi yönetiminin başına geçeceğini yazdı. 

null Görseli

Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini kazanmasının ardından gözler yeni Kabine'ye çevrildi. En çok merak edilen ise ekonomi yönetimini kimin üstleneceği. 

Kulislerde bir süredir AK Partili eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ekonomi yönetiminin başına geçeceği dillendiriliyor.

Şimşek'in MB ve faiz şartları kabul edilmiş

Şimşek'in MB ve faiz şartları kabul edilmiş Görseli

Bloomberg: Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı olacak

Ayrıca Bloomberg'in de konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Şimşek'i yeni Hazine ve Maliye Bakanı olarak atayacak.

Kaynakların verdiği bilgiye göre Şimşek, yeni Kabine'de Türkiye'nin ekonomi politikalarının tamamından sorumlu isim olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni Kabine'yi yarın akşam açıklaması bekleniyor.

Popüler İçerikler

Fesih Kararı Sonrası İlk Sokak Röportajı: "'Türkler ve Kürtler Kardeştir' Demekle Kardeşlik Sağlanmıyor"
Fesih Kararı Sonrası İlk Sokak Röportajı: "'Türkler ve Kürtler Kardeştir' Demekle Kardeşlik Sağlanmıyor"
Ablası Neşe Karaböcek'in Eşiyle Evlenen Enişteci Gülden Karaböcek'ten 50 Yıl Sonra Gelen Pişmanlık Açıklaması!
Ablası Neşe Karaböcek'in Eşiyle Evlenen Enişteci Gülden Karaböcek'ten 50 Yıl Sonra Gelen Pişmanlık Açıklaması!
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı AKP'ye Geçen Milletvekiline Ateş Püskürdü
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı AKP'ye Geçen Milletvekiline Ateş Püskürdü
YORUMLAR
02.06.2023

Birkaç hafta da Mehmet Şimşek ile gider gündem. Sonra çökmüş ekonominin sebebi dış mihraklardan başlayıp çiftçiye kadar uzanan bir listeye bağlanır.

Pasif Kullanıcı
02.06.2023

Oyun oynuyorlar, eskiyi getir yeniyi götür

02.06.2023

aşk olsun ışıltı bey ne olacak hetero fikirleriyle?

02.06.2023

e tabi o engin bilgilerinden mahrum kalmak istemeyiz di mi?

02.06.2023

adam yıllardır ben ekonomistim diyip duruyor, bir kişi de çıkıp "göster lan ekonomi diplomanı" demiyor. tabi efendim siz öyle diyorsanız öyledir efendim diyorlar :d nasıl bir salaklığın içine düştük biz ya

02.06.2023

Yoo, yıllardır soruluyor. Davalar açıldı, hala açılıyor. Diploma konusu kadar çok kurcalandığı halde sonuca erişilemeyen başka bir konu yok sanırım...

TÜM YORUMLARI OKU (25)