Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 'Son zamanlarda bazı park ve bahçelerde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 'Son zamanlarda bazı park ve bahçelerde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok' dedi.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yeni yasama yılı öncesi Beştepe'de toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında saat 15.55'te başlayan toplantı sona erdi. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
BM'yi eksiklerine rağmen insanlığın sorunlarını çözecek en önemli kurumlardan biri olarak görüyoruz.
Türkiye, iklim değişikliği konusunda tarihi bir adım atıyor. Önümüzdeki ay Paris İklim Anlaşmasını onaylama kararı aldık.
Kasım ayında Glasgow'da yapılacak İklim Değişikliği Zirvesi'ne kadar onay sürecini tamamlamış olacağız.
Sıfır emisyon hedefiyle hazırlanacak eylem planlarını hayata geçireceğiz.
Türkiye ekonomisi salgın şartlarını geride bırakarak hızla yol alıyor.
6 Eylül'de başlayan yüz yüze eğitim alınan önlemlerle başarıyla sürüyor.
Son zamanlarda bazı park ve bahçelerde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok.
Özel yurtlarımızın 300 binin üzerindeki kapasitesi de öğrencilerimizin üzerindedir. Ülkemiz 1 milyonu aşkın yatak kapasitesiyle bu konuda çok ileridedir.
300bin kapasiteli özel yurt varmış. O parayı ödeyecek ekonomi mi bıraktı sanki ülkede. Yazar kasa devri geçti ATM fırlatacaklar yakında haberi yok.
Yemin ederim bütün gençlik hayatım yurt dışındaki öğrencilere özenerek geçti. En son model bilgisayarları tabletleri kullanıyorlar, arabaları var, 18 yaşına gelince ayrı eve çıkabiliyorlar. Bizim gençlerimize devlet yurdu bile çok görülüyor. Küçücük bişey alsak ''ooo almışsın demek zenginsin'' diyolar. Bu ülkede sinir hastası olmamak elde değil.
EE SONUÇ NEDİR