Erdoğan: 'İstanbul'u Konstantinopol Olarak Görmek İsteyenlere Karşı 22 Günümüz Var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının Yenikapı’da açık havada düzenlediği 'Yenikapı'da Enderun Teravihi' programına katıldı. Namazın ardından konuşan Erdoğan, “Burası İstanbul, burası Konstantinopol değil, burayı böyle görmek isteyenler var. Böyle görmek isteyenlere karşı 22 günümüz var” dedi.

Namazın ardından bir konuşma yapan Erdoğan, 23 Haziran'da tekrarlanacak olan İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerine değindi.

"Onlara bu gerçeği anlatmamız lazım" 🎥

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

'Fakat benim sizden istirhamım var. Burası İstanbul, burası Konstantinopol değil, burayı böyle görmek isteyenler var. Böyle görmek isteyenlere karşı 22 günümüz var. 22 gün sonra burasının nereden nereye geldiğini ortaya tam manasıyla koymak için gece demeden gündüz demeden, tüm kardeşlerimize ulaşmamız lazım. Onlara bu gerçeği anlatmamız lazım.'

Erdoğan'ın bu sözleri ise sosyal medyada tepki topladı.

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
02.06.2019

Bu dile oy vereceklerle aynı gezegeni paylaşıyor olmanın dayanılmaz ağırlığı..

02.06.2019

Anket sonuclari aciklandi yine saldirmaya basladi, kendisi agir psikolojik sorunlari olan, megoloman; yonetimi kaybettigi gun ulkeyi ve insanlari atese vermekten cekinmeyecek kadar da iktidar ve para hirsi sahibi. Sonumuz hayrolsun

02.06.2019

midem bulanıyor bu zihniyetlerle beraber yaşamaktan..Böylesine öfke nefret saçan , etrafındaki yalakaları da jkışkırtan cahil ve kötü bi adam olamaz..

TÜM YORUMLARI OKU (54)