Erdoğan'ın Uçağı Almanya'ya İndi: Ezhel'in Paylaşımı Ortalığı Karıştırdı!

Hakkında açılan davalar nedeniyle Türkiye'ye gelemeyen rapçi Ezhel'den dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uçağının Berlin’e indiği sırada havalimanında bulunan rap sanatçısı Ezhel, sosyal medya hesabından bu anları paylaştı.

Hakkında açılan çeşitli davalar nedeniyle Türkiye'ye gelemeyen Ezhel, yani diğer adıyla Sercan İpekçioğlu; Türk Rap müziğinin en başarılı isimlerinden biri!

Yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren rapçi Ezhel'den dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Almanya’ya gitti. Erdoğan’ın uçağının Berlin’deki havalimanına indiği sırada orada bulunan rap sanatçısı Ezhel, sosyal medya hesabından o anları paylaştı.

Ezhel, “Hoş geldin reis” notuyla paylaştığı videoya Ramin Farhangniya’nın seslendirdiği “Kuçelere Su Sepmişem” şarkısını da eklediği görüldü.

İşte Ezhel’in paylaştığı video:

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
17.11.2023

Reis sizi çoğalta çoğalta bıktı siz çoğaltılmaktan bıkmadınız be kepaezeller

reis dediğin dallama senin gibi pijlemelerin anasıyla bacısıyla yattığı için bence sizin gibi pijlemeler çoğaldı. Kaldı ki bu durum hoşunuza gidiyor. Zaten sizin cenahtan bu konuyla ilgili bir sürü röportaj arasına girip "reisle anamı aynı yatakta görsem anamdan şüphelenirm" "reisle karım bir ahlaksızlığın içinde olsun ahlaksızlığı yapan kesin karımdir" diyen cenah sizde. O yüzden başkalarının namusunu düşündüğün kadar git sen de ananı bacını tayyibin altından al ammunagoduumun pijlemesi

Ezheli seviyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmiyorum.

17.11.2023

ortalik nerede nasil karisti acaba ben goremiyorum ama nasi oluyor o??

TÜM YORUMLARI OKU (20)