Erdoğan'ın Trabzon Mitinginde Sahneye Çıkan Çocuk Kemal Kılıçdaroğlu'na Hakaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde konuştu. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, 'Bir ihale yapmışız, bu ihalede de 5’li çete diyor müteahhit firmalara. Bu firmalara biz burayı 3 kat fazlasına bir rakamla verdiğimizi ve bir kağıt gösteriyor güya benim imzam var. Ben ihalelere imza atmam Bay Kemal yalancılığını ispat ettin.' ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan, törenin sonunda küçük bir çocuğu sahneye çağırdı ve mikrofonu çocuğa verdi.

Çocuk, Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Hain' diyerek hakaret etti. Erdoğan'ın ise çocuğun bu davranışlarının ardından gülümsediği görüldü.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
30.01.2022

Din, Vatan, Millet derken çoluk çocuğu da karıştırdılar pis siyasetlerine. Yazık yetiştiren aileye ve orada bunu alkışlayıp gülen KİTLE ye.

"Hayır" afişinde ki Türk bile olmayan kız, çocuk değil miydi?

30.01.2022

ucuz numaralar

30.01.2022

Ülke bugüne kadar hiç görmediği etik dışı,akıl dışı şeyleri görüyor. Bu nasıl cumhur başkanı bu nasıl üsluptur bu nasıl seviye utanç duyuyorum ülkem adına. Yazıklar olsun utanç kalmamış çocukları bile korkaklıklarına alet ettiler. Hepsi sırıtıyor aciz insanlar. Farklı düşüncelerin korkutucu gösterilmesinin faşizmin temel niteliği olduğunu biliyoruz ama çocuğun eline mikrofonu verip söylediği sözlere gülecek kadar mı insafsızsınız sırıtırken aslında kinleriniz yüzlerinizden okunuyor. Eskiden insanlar birbiriyle tartışır, kavga eder ama hain falan demezdi. Bu çocuğun yetişkin halini düşünemiyorum. Reşit olmayan bir çocuğu kürsüye çıkarıp ne olduğunu bilmediği sözler söyletmek onu oraya çıkaranlar kadar ona izin veren ailenin de işlediği bir suçtur. Çocuğun ahlaki gelişimini zehirleme girişimidir. Kindar dindar nesil demiştiniz düşünmekten korkan kendine değer vermeyen biatçı eserinizle övünün.

30.01.2022

Yazık sırf kin ve nefret dolu olduğu için bir çocuğa devlet kürsüsünde bunu dedirtecek kadar aciz ve cahil bir yönetim ile nereye kadar gidebiliriz meçhul. Çok övünelesi bir durum sanıp gülmeleri ve hoşlarına gitmesi de cabası. Küçücük çocuğa bile kirli siyasetlerini empoze ediyorlar. Aile, yakın çevre hatta etrafında ki herkes çocuğa nefret etmesi için bir şey öğretmiş ve başarmışlar. Kalabalıkta bu nefreti alkışlıyor. Kürsüdekiler de gülüyor. Nefret dili her hücresinde başarılı oldu. Siyasetten anladıkları tek şey düşman algısı yaratmak.

TÜM YORUMLARI OKU (72)