Erdoğan'ın Sağlık Durumu Hakkında Paylaşım Yapmıştı: Derya Büyükuncu'ya Daimi Hak Mahrumiyeti

Türkiye Yüzme Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Büyükuncu'nun sosyal medya paylaşımının ardından disiplin kurulunun olağanüstü toplandığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Derya Büyükuncu'nun sosyal medya üzerinden sarf ettiği söylem ve yazılarının Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na ve eşine aleniyet oluşturacak şekilde yapmış olduğu paylaşımlarının Türkiye Yüzme Federasyonu Disiplin Kurulu Talimatı'nın 34. maddesine aykırı olduğu, ulusal medya kanallarından öğrenildiği üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca ilgili hakkında adli soruşturma başlatıldığı, eylemlerinin yoğunluğu ve içeriğinin şiddet göz önünde bulundurularak Türkiye Yüzme Federasyonu Disiplin Talimatının 34. maddesinin 2. fıkrası uyarınca 'daimi hak mahrumiyetiyle cezalandırılmasına' karar verilmiştir.'

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
YORUMLAR
06.02.2022

Aaaa aaa yemez ki ama bu ceza! 7 ceddi vatandaşlıktan atılsın. Tüm ailesinin geriye dönük devletten aldığı tüm paralar, maaşlar, ödüller vs ne varsa faiziyle geri alınsın. Sonra sülalecek tekneye bindirip Yunan sularına doğru salalım. Böylece tüm dünyaya kendi vatandaşına bunu yapan size neler yapmaz diye nam salmış oluruz!!

06.02.2022

hakaret dediği de şey helva kavurmaya başladım

06.02.2022

oha! gülsem mi üzülsem mi bilemedim

06.02.2022

Seçime gitmiyorsun, protestolara engel oluyorsun, eleştirelere tahammül etmiyorsun, eee ne istiyorsun? Halk sessiz mi kalsın? Bu bir seçim mesajı değil mi? Bu kadar insanı görmezden gelemezsiniz! Bir sürü hakaretten dava açılmış Cumhurbaşkanına karşı. İnsanları kafana göre içeri atamazsın! Kimsenin laf etmesini istemiyorsan sandığı getirirsin veya halkın sesine kulak verirsin. Durduk yere insanlar eleştiri yapmıyor artık tak etmiş canlarına.

TÜM YORUMLARI OKU (20)