Erdoğan’ın Putin’den İsteği: ‘İndirim ve TL ile Ödeme’

Rusya, Avrupa’ya giden doğal gaz akışını keserek Avrupa için zor geçecek günleri başlatmıştı. Hükümet cephesi ‘doğal gaz sorunumuz yok’ açıklamaları yaparken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rus lider Putin arasında doğal gaz görüşmesinin yapıldığı ortaya çıktı.

İndirim ve TL ile ödeme talebi

Bloomberg’in Türk yetkilere dayandırdığı haberinde; Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Özbekistan’daki görüşmesinde doğal gazda yüzde 25 indirim ve enerji faturasının bir kısmının lira cinsinden ödenmesini talep edeceği ifade edildi.

Moskova kaynakları ise henüz konu ile ilgili görüş belirtmedi.

Körfez ülkeleriyle de temas

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
YORUMLAR
16.09.2022

Putin dikkat et sana dondurmasını ısmarlatan kıçından donunu alır 2 hafta sonra anlarsın aaa donum yok diye bizde öle oldu 😅😅

16.09.2022

Adam yapıyor bu işi. 6'lı masada lider denebilecek bir kişi dahi yok hepsi birbirinden ezik. Şimdi çıkıp ama Mahsur Yavaş var demeyin. Mansur ülke lideri olamaz o kumaşa sahip değil Erdoğan'ın siyasi dehası karşısında aciz kalır.

16.09.2022

Hele bi kış gelsin sen o vakit gör batı ülke kamuoyunu 😂 protestolar vs. bakalım hangi seviyede oluşacak. Onlar kendi insanının çıkarını düşünmeden ABD’nin uzaklığını yapıyor! Allahtan biz bari bu bağlamda ülkeyi düşünen liderler ile yönetiliyoruz ki bu kriz de patlak verse Erdoğan seçimi kesin kayıp ederdi 😂

TÜM YORUMLARI OKU (4)