Erdoğan'ın Koruması Olduğu İddia Edilmişti! Para Saçan Videoları Ortaya Çıkan Hakan Tek Gözaltına Alındı

Sosyal medyada Hakan Tek isimli bir kişinin, lüks araçlarla ve deste deste paralarla yaptığı paylaşımlar gündeme geldi. AKP'li isimlerle birlikte birçok fotoğrafı bulunan Tek'in Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edildi, EGM ise iddiayı yalanladı. Tek'in gözaltına alındığı açıklandı.

Eski AKP Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu’nun uyuşturucu kullandığı görüntülerin ve milyonluk araç ticaretinin ortaya çıkması ardından bu kez de Erdoğan’ın koruması olduğu iddia edilen bir kişi hakkındaki videolar sosyal medyanın gündemine geldi. Tek'in, Erdoğan'ın koruması olduğu iddiası Emniyet Genel Müfürlüğü tarafından yalanlandı, şahsın gözaltına alındığı açıklandı.

Detaylar için👇

Erdoğan'ın Koruması Olduğu İddia Edilen Hakan Tek'in Para Saçtığı Videolar Gündemde

Popüler İçerikler

Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR
07.04.2021

Benim merak ettiğim bir konu var, bu tür videolar neden yeni yeni ortaya çıkmaya başladı? Bu olaylar en az 10 yıldır vardı, iletişimin had safhada olduğu böyle bir dönemde neden daha önceden değil de şimdi çıkmaya başladı? Acaba çiftlik bank benzeri kurdukları bu saadet zincirinin çok fazla katılımcısı olduğundan mı? Ya da RTE'nin son kullanma tarihi mi bitiyor da fişini çekmeye hazırlanılıyor?

Pasif Kullanıcı
07.04.2021

Herkes biliyor bu sorunun cevabını. O kadar veri sızıntısı oldu son zamanlarda boşa mı? Her cepheden her şey gelebilir artık.

Pasif Kullanıcı
07.04.2021

Neden gözaltına alınmış anlamadım, suçu neydi??

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ