Erdoğan'ın Koronavirüse Karşı 'Sigara' Uyarısı Yaptığı Kongrede Sosyal Mesafe Unutuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Tekirdağ İl Kongresine katıldı. Erdoğan'ın hızla artan koronavirüs vakalarına rağmen seyircili kongre düzenlemesi ve kalabalığın da sosyal mesafe kuralına uymaması sosyal medyaya tepkilere neden oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Tekirdağ 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. 

Kongrede hem protokol hem de izleyici bölümünde sandalyeler salgına karşı sosyal mesafeli olarak ayarlandı. Ancak izleyici bölümünde olanlar sandalyelerinden kalktı ve sosyal mesafeyi gözardı ederek yan yana yoğun bir kalabalık oluşturdu. 

Koronavirüs vakaları artarken, Erdoğan'ın seyircili kongre düzenlemesi ve izleyicilerin de sosyal mesafe kuralına dikkat etmemesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

Gazeteci Mustafa Hoş'un kongreden paylaştığı fotoğraflar 👇

Erdoğan'dan kalabalığa uyarı: "Bizim örnek olmamız lazım 🎥

Erdoğan, konuşma yaptığı sırada ezan okununca ara verdi. Bu sırada kendisi lehine slogan atan kalabalığa uyarıda bulunan Erdoğan, 'Sosyal mesafeye dikkat etmiyorsunuz. Bizim örnek olmamız gerekiyor' dedi.

Ardından vatandaşlara sigara içmemeleri yönünde uyarıda bulunan Erdoğan, 'Şu anda koronavirüs döneminin en büyük belası sigara. Sigaraya kesinlikle artık ara vermek, kendi sağlığımız, sıhhatimiz için gerekli' ifadelerini kullandı.

Twitter'dan gelen eleştirilerden bazıları şöyle...

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
13.11.2020

Oy için.. . Şov için.... Gösteriş için..... Koyunları gütmek için..... ....... Reis herşeyi yapıyor.... ..... Sadece insanları düşünmüyor..... ..... 🤪😡🐧

13.11.2020

siz milletin aklı ile yemin ederim dalga geçiyorsunuz.

13.11.2020

önceden düğünde, ulaşımlarda bulurlardı :D :D sonra araştırdılar onlardan virüs bulaşmazmış boşuna iptal ettiniz sınırladınız sonra araştırdılar birde ne görsünler sadece ''sigara '' meğerse virüs yapıyormuş :D içmeyinde artık virüs illeti geçsin :D başımızda neler var nelerle uğraşıyorlar ALLAH'ım SEN YARDIM ET !!! BİTSİN BU VİRÜS ÇİLESİ...HALKTA DİKKAT ETSİN ARTIK MASKE TAKINNNN KENDİNİZDEN ve ALLAH'TAN BAŞKA KİMSENİN FAYDASI OLMAYACAK BU VİRÜS GEÇMESİ İÇİN...

TÜM YORUMLARI OKU (5)