Erdoğan'ın Katıldığı Etkinlik İçin Namaz Muafiyeti: İmamlar Özel Olarak Getirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Mevlidi Nebi Haftası Açılış Programı’ ve ‘Uluslararası Hafızlık ve Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni’ne katıldı. Program için cami imamlarının namazdan muaf tutuldukları ortaya çıktı.

‘Akşam ve yatsı namazları için yerinize birini bulun’

Cumhuriyet’ten Sefa Uyar’ın haberine göre; Diyanet tarafından il ve ilçe müftülüklerine gönderilen yazıda, personellerin yanlarından en az 4 kişi ile etkinliğe katılması istendi.

Ayrıca merkezden gönderilen yazıda, imamların namazdan muaf olacağını ve yerlerine namaz kıldırmak için cemaatten birini bulmaları gerektiği de yer aldı. 

Programın ardından da personele “Yönetim katılımınızdan dolayı tebrik etti, memnun kaldılar, teşekkür ederiz” şeklinde dönüşte bulunulduğu belirtildi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TRT Canlı Yayında Ortalık Karıştı: Bir Kadın ‘Yeter’ Diye Bağırarak Ceketini Yırttı
Skandalda 'Video Arşivi İfşa Oldu' İddiası: Ela Rümeysa Cebeci ve Mehmet Akif Ersoy Skandalı Daha da Büyüyor
Kalorifer Açmadılar, Dışarıda Yemek Yemediler: 40 Yaşından Önce Emekli Olan Çift
YORUMLAR
06.10.2022

AKP İslam'a uyacağına İslam AKP'ye uyduruluyor.

06.10.2022

Çünkü o asrın lideri, geleceğin halifesi ve BOP başkanı. Bekleyin yarın diyanet başkanlığı muaf edilen namazı herkesin anlayacağı, kabul edeceği gibi bir ayet ile açıklar

06.10.2022

Kim muaf tutuyor? Allah mı? Olm böyle böyle müslüman kalmadı ülkede. Bir de her haltınıza alet ediyorsunuz da dini.

06.10.2022

yaa başkası yapsa kıyamet kopar. nasıl bir iki yüzlülük

TÜM YORUMLARI OKU (39)