Erdoğan'ın İzlettiği Görüntüler Selvi'yi Bile Rahatsız Etti

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesindeki saldırının görüntülerini izletmesi iktidara yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'yi de rahatsız etti. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, bu haftaki grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na 2019 yılında Ankara Çubuk'ta şehit cenazesinde uğradığı saldırının görüntülerini izletmişti. Erdoğan'ın bu görüntüleri izletmesi muhalefetin tepkisini çekmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Partisinin Grup Toplantısında Kılıçdaroğlu'nun Uğradığı Saldırının Görüntülerini İzletti

"Tek kelime ile yanlıştı"

Erdoğan'a bir eleştiri de iktidara yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'den geldi. Selvi şöyle yazdı:Erdoğan’ın AK Parti grubunda izlettiği videoda Kılıçdaroğlu’nun Çubuk’ta linç girişimine maruz kaldığı olaylardan görüntüler kullanılmış. Çubuk’taki şehit cenazesindeki saldırı büyük bir provokasyondu. Türkiye büyük bir badire atlattı. CHP Genel Başkanı, şehit cenazesinde linç edilmek istendi. Ama o saldırının asıl hedefi demokrasimiz ve iç huzurumuzdu. O nedenle Kılıçdaroğlu’nun linç görüntülerinin kullanılması tek kelime ile yanlıştı.

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
29.10.2021

insanları linç edip yakmak milliyetçi ve islamcıların geleneği zaten, osmanlıdan günümüze bu kundakların linçlerin ardında hep allah adını ananlar var. demokrasiyi ve iç huzuru tehdit eden kişilerin sizler olması da ayrı bi ironi olmuş:D

29.10.2021

Bu görüntüyü izletmek, yarım kalan işi tamamlayın demektir. Adamlar hazırlıklı ve herkesin haberli olduğu bir şekilde linç girişimi yaptı, tıpkı Sivas katliamındaki gibi "evi yakın" dediler, cb bu görüntüyü izletti ve üstüne siz mesajı alamadınız dedi, bunu normal mi sayacağız, siyasi rekabet mi sayacağız pardon. Siyasi ahlaka mı sığıyor, vicdana mı sığıyor, adalete mi sığıyor , neye sığıyor bu zihniyet.7 Haziran - 1 Kasım arasının gözdağı veriliyor alenen

29.10.2021

Maaş gecikmiştir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ