Erdoğan’ın ‘İspat’ Çağrısına Bir Yanıt Daha: “Video Ne Kadar Güzel Bir Alet Değil mi?”

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, TRT’de zorunlu yayınlanan seçim açıklamasında Recep Tayyip Erdoğan’ın teröristlerle görüşme yaptığını söylemişti.

Erdoğan, bugün Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması'nda Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerinin yalan olduğunu söyledi ve ‘ispatlamazsan, namertsin’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a cevap, Millet İttifakı’na dahil olan Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan geldi.

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından ‘video ne güzel bir alet değil mi?’ diyerek Erdoğan'ın Oslo ve İmralı ile ilgili sözlerini hatırlattı.

Temel Karamollaoğlu ‘ispat’ etiketiyle paylaştığı video 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a TRT'de Meydan Okudu
Kılıçdaroğlu Canlı Yayına Çağırmıştı: Erdoğan’dan ‘Vaktimiz Yok’ Cevabı

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Bulunan 18 Yaşındaki Lamia Açıklamaları ile Herkesi Çileden Çıkardı!
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Mezuniyet Törenlerine Kısıtlama: Okul Dışında Mezuniyet Yasaklandı!
Vedat Milor "Şikebahçe" Yorumundan Ötürü Fenerbahçeli Takipçilerinden Özür Diledi
YORUMLAR
25.05.2023

Akp seçmeni için bunlar bir şey ifade etmiyor. Sen yaparsan “terörist” olursun, reis yaparsa “gerekeni yaptı” olur. Onları ikna etmek için kendinizi yormayın

25.05.2023

Aynen öyle. Allah deyip bir paket çay, bir paket de makarna fırlattı mı seçim otobüsüyle, taban okey. Yola devam. Var ya sarayda Emine hanımla ne dalga geçiyorlardır şu duruma tav olan seçmiyle biliyor musunuz? Eminim ama kanıtlayamam. :)

25.05.2023

Montaj mı bi inceletin isterseniz :)))))))

25.05.2023

hayır birşey değilde ''koyun dediler koyduk'' kelimesinde acaba dönüpte aslında kendilerine koyduklarının farkındalarmı acaba...bence değiller... ama seçimden sonra kriz ve ekonomik şartların ağırlaşması ile beraber anlarlar herhalde ki o saatten sonra geçmiş olsun koyanlar sağolsun demekten başka çareleri yok

TÜM YORUMLARI OKU (31)