Erdoğan'ın İmzasıyla Kapatılmıştı: Şehir Üniversitesi Marmara Üniversitesi'ne Aktarıldı

Resmi Gazete'de yayımlanarak kapatılan İstanbul Şehir Üniversitesinin öğrencilerinin akıbetinin ne olacağı hakkında Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından açıklama yapıldı. 

Açıklamada üniversitenin öğrencilerinin garantör üniversite Marmara Üniversitesi'ne aktarılacağı belirtildi.

Şehir Üniversitesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla kapatılmıştı👇

Resmi Gazete'de Yayımlandı: Şehir Üniversitesi, Erdoğan'ın Kararı ile Kapatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, üniversitenin kapatılma gerekçesi olarak kurucu vakfına kayyım atanan ve garantör üniversitesi tarafından yapılan denetimler sonucunda mevcut mal varlığıyla eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüremeyeceği tespit edildiği belirtilmişti.

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
30.06.2020

Cb da marmaradan mezun olduğu için(!) marmaranin yeterli populariteye sahip olmadığını düşünerek bunu yaptı bence neyin tribindesiniz

Marmara üniversitesi mezunu birisi olarak, girerken gururlandığım, mezun olduktan sonra da utandığım üniversitedir. Benim nazarımda burası bir üniversite değil; pis işlerin anayurdu, iktidara ve siyasetçilere el pençe durmaktan omurgasız kalmış, Tayyibancı öğretim üyelerinin kalesi ve iktidar güzellemesi yapmaktan başka hiç bir bilgisi olmayan öğretim görevlilerin ve av olmuş gencecik beyinlerin toplanma alanıdır. Allah düşmanımı düşürmesin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ