Erdoğan'ın Hedefindeki Doktorlara Tarkan'dan Destek Mesajı: 'Hekimler Bu Ülkenin Başının Tacıdır'

Sanatçı Tarkan’dan, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedef aldığı doktorlara destek geldi. Tarkan, “Hekimler bu ülkenin başının tacıdır. Değerleri bilinmelidir. Tüm kalbimle hekimlerin yanındayım” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hekimlere yönelik, “Özel sektör çok daha büyük paralar verdiği için oralara kaçıp gidiyorlarmış. Bakın açık konuşuyorum. Varsın gidiyorlar, gitsinler” sözlerine bir tepki de sanatçı Tarkan’dan geldi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Tarkan, “Onları ülkemizden kaçırmak büyük kayıp ve yanlış olur. Hekimler bu ülkenin başının tacıdır. Değerleri bilinmelidir” ifadelerini kullandı.

Tarkan'ın söz konusu Twitter paylaşımı şöyle 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Gitmek İstiyor: Real Madrid'de Yedek Kulübesine Hapsolan Arda Güler'in Sabrı Taştı
Büyük Köfteci Zincirleri Sosyal Medyada Hedef Tahtası Oldu: Köfteci Yusuf'un Avukatından Açıklama Geldi
Cani Semih Çelik'in Komşusu Cinayet Gününü Anlattı: "Titriyordu, Bembeyaz Olmuştu"
YORUMLAR
09.03.2022

Tum Turk hekimlerimiz elbette bas tacidir, Siddetin her turlusune kesinlikle ve kesinlikle karsiyiz. Fakat Hikayenin her zaman diger tarafinida gormek dinlemek gerekiyor. Bir halk bireyi olarak bizde hekimlerden vatandasa karsi ayni davranisi bekliyoruz, Turkiyede ozel hastanede zenginlere hekimler per pervane olurken, halk saglik ve devlet hastanelerinde koylu vatandaslara, fakirlere, yoksullara it gibi davraniyorlar, bir huysuzluk, bir afralar, tafralar. Uzun uzun bekletmeler odadan odaya kacmalar. vs bir cok olumsuz davranis. Birkere dinlemeden bakmadan ilac yazma, ustune bir ton laf soz ve ilgisizlik. Tabiki bunlar hekimlikle alakali degil elbette o kisinin insanligi, piskolojisi vs. Maasin yetmiyorsa, isinden memnun degilsen gel gozunu sevdigimin cok kiymetli turk hekimi vatandas cikarma acisini sana kimse zevkine gelmez bunu asla unutma Siz bize atamizin emanetisiniz lutfen sizde bize iyi davranin. Iyi insan olmak hic te zor degil.

10.03.2022

kimse zevkine gelmez kısmında patladım burası insanların kız bakmak için hastaneye gittiği bir ülke

09.03.2022

prozac gibi adam olur olmaz iyi hissettiriyor :)

09.03.2022

Geçmişin peşini bırakmaz Tarkan ne dersen de

09.03.2022

Ne alaka?

TÜM YORUMLARI OKU (11)