Erdoğan'ın Eleştirmek İsterken Kılıçdaroğlu'nun Reklamını Yaptığı Paylaşımı Goygoycuların Diline Düştü

Ekonomi ve Türk Lirası tarihi diplere yelken açınca mevzu döndü dolaştı yine Kemal Kılıçdaroğlu'na geldi. Öyle ki Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrika halklarının çektiklerinden bile 'Bay Kemal'i' sorumlu tuttu. Bu çıkışın faydalı olduğunu düşünmüş olacak ki bir de Kılıçdaroğlu'nun söylemlerinden kesitler bulunan bir video paylaştı. Ancak halkla ilişkilerde ve reklamcılıkta ilk kurallardan biri olan rakibini öne çıkarma prensibi unutulmuş olacak ki iş Kılıçdaroğlu PR çalışmasına dönüştü. Bu da Twitter'da dillere düştü.

Paylaşım şöyle 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Tepkiler şöyle 👇

Fahrettin Altun imzası olması muhtemel.

twitter.com

🤔

Haydaaa!

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Sonuçta tanınan bir isim.

twitter.com

Görsel?

twitter.com

18 milyon takipçili bir hesaba böyle reklam yaptırmak maliyetli olurdu.

twitter.com

Bir de tarafsız değil derler...

twitter.com

Son darbe ise paylaşımın muhatabından geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

AKP, Sosyal Medyada Alay Konusu Olan 'Yalan Üretim Merkezi' Videosunu Sildi
Fahrettin Altun'un Videosuna Destek Mesajları Atan Trollerin İpliğini Pazara Çıkaran Twitter Kullanıcısı
AKP Çocukları İsimli Hesaptan Lüks ve Şatafatlı Yaşamların Detaylarını Gözler Önüne Seren Paylaşımlar

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
YORUMLAR
01.12.2021

Ters manyel etkisi :)) Fahrettin ne yapıyorsun Goebbels gruptan ayrıldı.

02.12.2021

seçimde demek ki tayippte muhalif oy atacak

02.12.2021

Ben şimdi videoyu izledim de yani kusura bakmayın ama reklamın iyisi kötüsü olmaz lafına dayandırarak mı PR dediniz anlamadım. Kılıçdaroğlu bu videoyla ve bu tavırla övünüyor ve bunu iyi bir şey sanıyorsa benim gözümden düşmüştür artık. ayrımcılık ve istibdat dolu bir video! biz bu yüzden Recep Tayyibi eleştirmiyor muyuz? Ben o videoda birleştirici, uzlaştırıcı bir adam değil gücü eline geçirdiğinde taraf olanları bertaraf edecek, ezecek bir diktatör görüyorum. ama ben bu şekilde yönetimden sıkılmış biriyim. ben görüşü ne olursa olsun eşit şartlarda eşit hizmet gören, adam kayırmadan uzak bir hayat yaşamak istiyorum. Bu video ile bunu Kılıçdaroğlunun sağlayamayacağını görüyorum sadece. Bence biraz Mansur YAVAŞ ile Ekrem İmamoğlu'nu örnek alsın Kılıçdaroğlu. İnsanlık dolu yaklaşımları, vicdanla yönetimleri, hizmet odaklı olmaları bunlarla övünülsün. onu asacağam bunu keseceğem bak o memuru ne hale getireceğemle olmaz.

02.12.2021

Ayrıca bir kişi bir ihaleye giriyor o ihaleyi alıyorsa o kişi ödemez o bedeli ihaleyi yapan kurum öder bi usulsüzlük varsa. Ya çok berbat, CHP'nin ruhuna aykırı, rezil eden bir video nasıl çanak tutuluyor bu videoya. memurdu, sanatçıydı, yükleniciydi bunlar değil arkadaşım, oy verenler bile değil boku kim yediyse o suçlu sen git ona kafa tut. Allahım yarabbim ya şu CHP'nin her kademesinde gerçekten akıl yok ya bu adamların içinden nasıl Ekrem bey gibi Mansur bey gibi adamlar çıktı şaşırıyorum. Bak Kılıçdaroğlu'nu da ben beğenirdim konuşmalarını falan burda adamı kırpıp kırpıp önünü arkasını kesip rezil etmişler de bununla övünmesi beni sinir etti! Ne zaman bu iktidarın ekmeğine yağ sürmeyi bırakacaksınız ya.. yemin ediyorum bu ülkede bu adam seçim kazanıyorsa muhalefet sayesinde net! bu tehdit ettiğin adamların oyuna muhtaçsın sen ebe ebelek! adam oy verir mi sana artık? demez mi aman düzenim bozulmasın boşver ben gene bildiğim yere vereyim oyumu demez mi? delirecem ya!

TÜM YORUMLARI OKU (17)