Erdoğan'ın 'DHKP-C Militanı' Dediği Kaftancıoğlu: 'Suç Duyurusunda Bulunacağım'

Kaftancıoğlu, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin 'rektör' eylemine destek vermişti

Kaftancıoğlu, 'Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla tüm yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı, Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat hakkında “Hakaret, Adil Yargıyı Etkileme ve Yargı Görevini Yapanı Etkilemeye Teşebbüs suçlarını işlemesi nedeniyle suç duyurusunda bulunacağımı ve ayrıca tazminat davası açacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum.' dedi.

Kaftancıoğlu'nun açıklaması şöyle 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

'Bilindiği üzere 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi, Millet İttifakı çatısı altında girdiği seçimlerde, İstanbul’da önemli bir seçim başarısı elde etmiştir. Bu başarıyı bir türlü hazmedemeyen AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, CHP İstanbul İl Başkanı olduğum andan itibaren sürekli ve sistematik saldırı altında, asılsız suçlamalara, dayanaksız/delilsiz ceza davalarına ve hakaretlere maruz kalmaktayım.

"Elinde delil varsa açıklamak zorundadır"

Bugün de AKP Genel Başkanı, yalanlarına yeni bir tanesini ekleyerek DHKP-C militanı olduğum safsatasında bulunmuştur. Bu saçma suçlamasına ilişkin elinde hangi delili varsa derhal kamuoyuna açıklamak zorundadır.

Bir hekim, bir kadın, bir insan hakları savunucusu olarak tüm yaşamım boyunca demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü savunduğum gibi bundan sonra da savunmaya devam edeceğim. Terör ve terör örgütleri ile hiçbir zaman işim olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır.

Canan Kaftancıoğlu olarak CHP İstanbul İl Başkanı seçilene kadar tek bir aleyhe suçlama, iddia ve dava ile karşılaşmadığımı, bütün bunları sadece ve sadece siyasi nedenlerle yaşadığımı biliyorum. Demokrasi mücadelesine, çok daha güzel bir Türkiye için çalışmaya korkmadan ve yılmadan mücadele etmeye devam edeceğim.

"Tazminat davası açacağım"

Ayrıca, AKP Genel Başkanının son iftiraları ve hakaretleri karşısında sessiz kalmayacağımı, Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla tüm yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı, Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat hakkında “Hakaret, Adil Yargıyı Etkileme ve Yargı Görevini Yapanı Etkilemeye Teşebbüs suçlarını işlemesi nedeniyle suç duyurusunda bulunacağımı ve ayrıca tazminat davası açacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum.'

Ne olmuştu?

Erdoğan'dan Boğaziçi Çıkışı: 'Bu İşin İçinde Öğrenciler Değil, Teröristler Var'
Mahkemeden Tarihe Geçecek Karar: 'Kızlı Erkekli Yaşıyoruz' Pankartı Açanlara Alkollü Mekana Giriş Yasağı!
Türkmen Bakıcının Şüpheli Ölümü: Kendisi 'Atladı' Denmişti, Sol Bileğinde Diş İzleri Bulundu
Maddenin Yeni Bir Hâli Keşfedildi: Sıvı Cam

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
08.01.2021

Erdoğan'ı eleştirin, AKP'yi eleştirin ama şu kadını da savunmayın lütfen. Mustafa Kemal'in askerleyiz lafını eleştiren, Ermeni olaylarında Ermenileri destekleyen, Hasan Ocak'ı andığı tweetleri olan bir insan bu kadın. Erdoğan'da yaptı, AKP'de yaptı diyebilirsiniz, çözüm süreci denen garabet bu partinin elinden çıktı, Öcalan'ın kardeşini bunlar çıkardı TRT'ye. Şu kadın onlardan daha altta kalır değil. Göte göt demek lazım bazen. Herkes için

08.01.2021

Durduk yere Mustafa Kemalin Askerleriyiz'den bir polemik çıkartması tek başına yeter.

Onedio tam bir oç yuvası. Bugün uydu fırlattıldı ülkemiz adına güzel bir iş yapıldı. Yapmadı denilmesin diye haber yapıp yarım saat sonra arka plana attınız içeriği. Tarafsız medya zaten hayal bu ülkede ama işin içinde oçluk varsa onu çok iyi beceriyor bu site.

08.01.2021

hay ağzını yiyeyim be ülkede ki herşeyi kötülüyorlar sürekli sürekli biz demiyoruz çok iyiyiz diye ya kardeşim bu ülkede parmağını şıklatsan onedio linç kampanyası başlatıyor hiç mi birşey yapmasın insanlar

Pasif Kullanıcı
08.01.2021

Geçen yıl Sakine Cansız hakkındaki görüşlerim aynı demişti. Terörist öven herkes gibi Canan hanım da terörist oluyor doğal olarak.

08.01.2021

bizde onu diyoruz zaten. terörist seviciliği yapan, hoş gören insanlar, ülke düşmanlarını öven insanların en hafif cezası en hafif cezası vatandaşlıktan çıkarma olmalı. bizim işimiz gücümüz yok sizinle mi uğraşalım. hem bu ülkenin her türlü düşmanına methiyeler düzün, bu ulke dusmanları bu ulkeye saldırırken siyasi fırsatçılık yapın ve öteye bakın hemde "ben teyoyist deyilim, tüyk düşmanı deyilim ben" var mı lan öyle dünya !

TÜM YORUMLARI OKU (39)