Erdoğan'ın Danışmanı Doktorları Hedef Aldı: 'İçkilerine Laf Ettirmeyenler Şiddeti Protesto Ediyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mariam Kavakçı, Doktor Ekrem Karakaya'nın görevi başında katledilmesinin ardından grev kararı alan doktorları hedef aldı. Kavakçı 'İçkilerine laf ettirmeyen doktor arkadaşlar masum hastaları mağdur ederek şiddeti protesto etmeye karar vermişler' dedi. 

Malezya eski Büyükelçisi Merve Kavakçı'nın kızı Cumhurbaşkanı Danışmanı Mariam Kavakçı, Konya'da Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın katledilmesinin ardından ülke genelinde grev kararı alan doktorları hedef aldı. 

Mariam Kavakçı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

'İçki, şiddet ve insan ölümlerinin önde gelen sebeplerinden olmasına rağmen içkilerine laf ettirmeyen doktor arkadaşlar masum hastaları mağdur ederek şiddeti protesto etmeye karar vermişler. Böyle yaparak ne değişecek acaba?' 

Grev kararı nedeniyle kendisine mesajla ulaşan mağdurların olduğunu belirten Kavakçı 'Ayıplıyorum böyle doktorları, Allah ıslah etsin' dedi.

Kavakçı, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı'nın da yer aldığı bir fotoğrafı #TTBkapatılsın etiketi ve 'Bunlar doktorsa, sizin gibi doktorlar olmaz olsun' yorumuyla paylaşılan bir mesajı da paylaştı.

Kavakçı'nın paylaşımlarına sosyal medyada tepki var...

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR

içki ile şiddetin ne alakası var, siz var yaaa şeytansınız ŞEYTAN

Pasif Kullanıcı
08.07.2022

Sen bunların bizim gibi buzbag filan içtiğini mi sanıyorsun. Bunlar abd de petrustan aşağı içmiyorlardir. Hani bi süper savcı vardı . Şimdi alamanyada kaçak .Zikiriya öz Burj el Arabda petrus fondipliyordu. Faturayi da agamınoglu ödemişti. Ama fena misliman bunlar haaa!

08.07.2022

SIğır işte. İçkiyle protestonun ne alakası amk karısı. Seni danışman yapanın da..

09.07.2022

Ne diyon lan zoruna mı gitti Nusret sığırı! Adam haklı. Onu da, danışman yapanı da, yaptıranı da... Onları destekleyen siz cahil güruhu da ayrı hatta... Şerefsiz itler!

08.07.2022

fotoğrafına bak vizyonsuz leşin.

08.07.2022

Her an verecekmis gibi degilmi😂

TÜM YORUMLARI OKU (145)