Erdoğan'ın Bursa Mitinginde Yollar Araç Trafiğine Kapatıldı: Hasta Taşıyan Ambulansın Bile Geçişine İzin Yok

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün miting için Bursa'ya gitti. Kentte Cumhurbaşkanı'nın geçeceği yollar kapatılınca trafik felce uğradı. Kapatılan caddelerden birinde ise içinde hasta bulunan ambulans dakikalarca yolun açılmasını bekledi. 

Sürekli sirenleri çalmasına rağmen kilitlenen yol trafiğe açılmadı ve hasta uzunca bir süre hastaneye ulaştırılamadı. Vatandaş ise olaya tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan geçtiğimiz gün partisinin seçim çalışmaları kapsamında Bursa'ya gitti. Erdoğanın kente gelmesiyle birçok yol trafiğe kapatıldı.

Erdoğan’ın cuma namazını Ulu Cami'de kılmak istemesi üzerine saatlerce kapalı olan Atatürk Caddesi trafiği, Cemal Nadir Caddesi’nden Bursa Devlet Hastanesi istikametine doğru yönlendirildi. Bu nedenle kilometrelerce uzayan kuyruklar oluştu.

Hasta taşıyan bir ambulans trafikte mahsur kaldı, ambulansın geçişine izin verilmedi📹

Bursa Muhalif'in haberine göre, yolların kapatılması nedeniyle acil hasta taşıyan bir ambulans, trafikte mahsur kaldı. Ambulansın yolun açılması için sirenlerini çalıştırmasına rağmen yolu trafiğe açmayan polise vatandaştan tepki geldi. Onlarca vatandaşın araçlarından inerek polise tepki göstermesine rağmen verilen talimat gereği yolu açamayan polislerle halk arasında gerilim yaşandı.

Geçişine izin verilmeyince hasta taşıyan ambulans Bursa Devlet Hastanesi’ne dakikalarca ulaşamadı.

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
16.02.2019

Soran olursa beraber yürüdük biz bu yollarda dersiniz.

16.02.2019

14 şubatta ben de Ankara'dan gelen ailemi Fetih müzesine götürdüm. Temizlik var denilerek içeri alınmadık. Osmangazi belediyesini aradığımda Erdoğan gelecek müze 2 günlüğüne kapalı dediler..(Normalde Türkiye genelindeki bütün müzeler sadece pazartesi günleri kapalı olur!). Yollar kapanır mekanlar kapanır ambulans bile geçemez çünkü paşamın canı ve keyfi her şeyden önemli. Halk kim ki ölsün gebersin... Kendi halkından bu kadar korkan biri de bilemiyorum... Yazıklar olsun.. Umarım ambulans içindeki insanımız zamanında yetişebilmiştir.

16.02.2019

Cumhurbaşkanı'da olsa, hasta taşıyan ambulans geçişi öncelikli kuraldır. Ne çok büyütüyorsunuz cumhurbaşkanı oradaymış geçemezmiş, bu algı doğruyu yanlışı ayıran nedenlerden kaynaklı değil minnet duygusundan kaynaklı. Hizmet bedeli döngüsel duygu taşımamalı. Ambulans insan hayatı taşır ve zamanla yarışır, izin verilmemesi yasal bir kuralda uygulamada taşımaz, insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı en basiti eskort araç eşliğinde geçerdi. Ama bizde minnet etme duygusu var kendi seçtiğin vekile minnet eder karşısında ezilirsin. Halbuki minnet etmesi gereken yöneticilerdir, vatandaşın önünde önünü iliklemesi gerekende onlardır biz değil. Ambulanstaki hasta akp'li ise iyi olmuş diyenler, insan kalın kendinden olmayanı yok sayanlara benzemeyin.

TÜM YORUMLARI OKU (65)