Erdoğan'ın 'Boykot' Çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan Öneri: 'Emine Hanım Çantasını Sarayın Bahçesinde Yaksın'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında yapılan pandemi toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çağrılmamasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, 'Bir sindirememişlik var burada. Başarıyı sindiremiyorlar. Yani demokrasiyi sindiremiyorlar' dedi.

Valilere tepki gösteren Kılıçdaroğlu, 'Valiler gerekçe uydurmaz. Gerekçe uyduracak bir pozisyona düştüysen kusura bakma sen vali değilsin. Koltuk için onurunu satan vali olmaz' ifadelerini kullandı

Kılıçdaroğlu'nun gündeminde Erdoğan'ın boykot çağrısı da vardı: 'Emine Hanım çantasını yaksın.'

Erdoğan'dan Boykot Çağrısı: 'Sakın Fransız Markaları Satın Almayın'

CHP liderinin sözlerine Twitter'dan eleştiri geldi 👇

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
27.10.2020

kendimi bildim bileli kılıçdaroglu ve erdogan var, çok sıkıldım. Ülke bu ikisinin malı mı, miras kavgası mı yapıyorlar yıllardır?

27.10.2020

sen C.başknının yerinde olsan şu muhalefetin(hepsi dahil) gitmesini istermiydin?

27.10.2020

RTE ve Kemal Kılıçdaroğlu veya herhangi bir siyasetçi arasında hiçbir fark göremiyorum ben, siz görüyor musunuz? Hepsi koltuk sevdalısı, hepsi bağnaz, hepsi diktatörlüğe eğilimli ve en üzücüsü de seçmenleri son derece aciz. Ortada hür düşünen çok az seçmen var, cumhuriyet namına hiçbir şey yok. Herkes yobaz, herkes bağnaz, herkes cahil ve hiçkimse sorgulamıyor. Bu toplum cumhuriyeti ve demokrasiyi haketmiyor. Siyasilerin neredeyse hepsi iktidar hırsıyla dolu. Taht savaşı yapan veliahtlar ülkesine döndü ülke. "Görevimi yapamıyorum, bu yüzden görevimden istifa ediyorum" diyebilecek kadar omurgalı siyasetçi lazım ülkeye ama aciz halk "padişahım çok yaşa" zihniyetindeyken bu çok zor. Yani demem o ki, bu veya bir başka siyasetçi de iktidara gelse hep aynı şeyleri yaşarız. Toplum kendini değiştirmiyorsa eğer kusura bakmayın ama üzülerek söylüyorum, umutlarınız hiçbir sikime yaramicak.

şu yorumun alnı olsa da opsek

27.10.2020

Yorum yapanlar, bence işi biraz yanlış anlamışsınız ve düz bakmışsınız. Adam "Emine Erdoğan çantasını yaksın derken" ciddi ciddi yakmasını istemiyor. Diyor ki; siz halka diyorsunuz boykot edin diye ama hükumet olarak Fransız malları almaya, kullanmaya devam edeceksiniz. Öncelikle siz örnek olun, diyor. Zaten dediği gibi, Fransız malları alacak kadar varlıklı bir halk değil bizimkisi. Geçim derdinde herkes, "marka" seçmekten öte... O da bunu belirtmiş. Kendisini pek sevmem ama dedikleri biraz kaydırılınca böyle bir yorum yapmak istedim. Bu da benim fikrim.

27.10.2020

Ya savunma Allah aşkına şu gerizekaliyi neresinden bakarsak bak ahmak. biz anlamadık mi ne demek istediğini de açıklama yapiyosun bir de ciddi ciddi.

TÜM YORUMLARI OKU (26)