Erdoğan'ın "Amerikalılar Türkiye'deki Hastaneleri Görünce 'Biz Geri Kalmışız' Diyor" Sözlerine Yorum Yağdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'lilerin Türkiye'deki hastaneleri gezdikten sonra 'biz geri kalmışız' dediğini anlattı. Erdoğan'ın açıklamasına sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT canlı yayınından gündemi değerlendirdi. 

Yeni sistem sayesinde koronavirüs salgınında hızlı kararlar alabildiklerini belirten Erdoğan, şöyle dedi:

'İstanbul'daki Atatürk Havalimanı'nın içinde bin 8 odalı hastaneyi kurduk. Bu hastanede 5 dakikada uçak inecek, odaya gelecek, ameliyat haneleriyle her şeyiyle mükemmel. Sancaktepe'ye de hastane yaptık. 45 günde biz bunları yaptık. Bütün tıbbi en ileri teknoloji neyse onların hepsi var. Buraların bir özelliği de şu: Bütün cihazlara varıncaya kadar en ileri teknolojiyle hepsi var. Aynı teknoloji Atatürk Havalimanı'ndaki hastanede de var. Çam ve Sakura Hastanesini Japonya başbakanıyla açtık. ABD'de en büyük hastane Cleveland'dadır. Bize yakışan nedir onu da geçmektir. Onu da geçtik. Şimdi onlar buraların metini duyuyorlar. Buraları gezdikten sonra 'biz geri kalmışız' diyorlar.'

Erdoğan'ın açıklamaları için👇

Erdoğan: 'Üç Doz Aşı Oldum'

Erdoğan'ın sözlerine sosyal medyadan gelen yorumlar...

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR

17 yil once amerikada universiteyi okurken en cok sasirdigim adamlarin devasa hastaneleriydi..heryerde doktor hemsire vardi..1 kere mideden rahatsizlanip gitmistim hemen acile alip basimda 3 doktor 2 hemsire 5 6 farkli tahlil yapmislardi öyle deger veriyorlar insana..annem 78 yasinda gecen gun dis randevusu almak istedik 3 ay ful dolu..evet saka degil gercek..mr cektirelim dedik sira var..bu ulkede sira beklerken ölür insan..bu tayyip hastane yapmis ama icinde doktor yok..amerika bizden 100 yil ilerde..acı ama gercek bu..burada insana deger verilmiyor..

Ak partili kimse var mı? Gerçekten sormak istiyorum bütün iyi niyetimle. Recep tayyip erdoğanın söylediği şeylere inanıyor musunuz? Amerikanın ve almanyanın gerçekten bizi kıskandığına hala inanıyor musunuz? Gerçekten merak ediyorum bunu arkadaşlar. Lütfen cevap verin görüşünüzü savunun. Bu kadar insana verecek cevabınız yok mu?

02.06.2021

Şu an tam karşımda var öyle birisi. Sorduğun soruyu ben sormuş gibi kendisine sordum. Aldığım cevabı aynen yazıyorum; "Koskoca reis yalan söyleyecek hali yok ya". Ben daha birşey söyleyemiyorum.

bu dayı belgesel felanda ızlemıyor sanırım .ben kore yapımı dızılerde bıle 10 yıl once gordugum yuksek teknolojılı mr vb cıhazlarının daha bu ulkeye yenı getırıldıgıne sahıt oldum hemde Türkiye için baya luks sayılabılecek hastanelerden bahsedıyorum. bu neyın kafası düşün verdiğim örnek amerıkanın arka penceresı kore . amerıkada saglık sıstemı pahalı dersın anlarım hastaneler gerı kalmıs demek ıcın yurek yemek lazım

TÜM YORUMLARI OKU (37)