Erdoğan'ın 'Aç, Sefil Geziyorlar' Sözü ve Yaşam Tarzına Müdahale İtirafı Sosyal Medyanın Gündeminde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomik buhranın itirafı niteliğinde açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmada 'Vicdansızlık yapma, aç kalan falan yok' demişti. Bugün ise gençlerle buluşan Erdoğan resmen toplumun yoksulluk içerisinde olduğunu itiraf edercesine açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamaları aynı zamanda sosyal medyada yaşam tarzına müdahale tepkilerini de beraberinde getirdi. 

Detaylara beraber bakalım! 

Erdoğan geçtiğimiz günlerde ekonomik problemler üzerinden tepki gösterenleri eleştirmişti 👇

Erdoğan'dan 'Aç Kaldık' Diyenlere: 'Vicdansızlık Yapma, Aç Kalan Falan Yok'

Erdoğan bugün ise geçmiş ifadeleriyle çelişen açıklamalarda bulundu!

Sigarada vergileri devamlı artırdıklarını belirten Erdoğan, 'Aç, sefil geziyor ama onu almaktan geri durmuyor. Rakıyı almaktan, birayı almaktan geri durmuyor' dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları sosyal medyada tepki ile karşılandı. Öne çıkan bazı yorumlar şöyle 👇

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
31.05.2022

20 yıl bir adamı seçerseniz ne olmasını bekliyordunuz ki?

31.05.2022

Evet, bir şey yapacak olan ilk döneminde yapar zaten. 2. 3. 4. dönemlerinde iktidarın tek derdi koltuğu bırakmamak olacaktır. Doğanın kanunu gibi bir şey bu.

31.05.2022

İşte bunlar hep tecrübe. Mağdur ve mazlum ayağına duygu sömürüsü yapan afyonkeşleri toplumun tabanı, aklı selim vatandaşları elit diye dışlayan bir ideolojiye zamanında verilen desteğin sonucudur bu. Bkz: Hoşgörü Paradoksu.

31.05.2022

Halkın sağlığı ile bu kadar ilgili iseniz, halkın et, süt, yumurta, meyve, kuru yemişe kolayca ulaşmasının yollarını düşünün. Ayrıca devlet ve şehir hastaneleri çok şık şıkırdım ama yeterli uzman hekim yok. Basit ultrason çekimi için 6 ay sonrası için gün verildi. Hastalığım önemli değildi, ben beklerim ama akut ve acil hastalar ne olacak? Sadece alkol ve sigara halkın sağlığını tehdit etmiyor ki bunlar da var. Hatta hava kirliliği, yeşil bitki örtüsünün yok edilmesi, deniz ve nehirlerin kirlenmesi, bereketli toprakların imara açılarak öldürülmesi. Bütün bunlar halkın sağlığı ile yakından ilgili ve önemli.

31.05.2022

Sorun Milletin sağlığı değil, bunların inançlarına göre içkinin haram oluşu. Herkesi kendi inançlarına uydurmaya çalışıyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (36)