Erdoğan, İkinci Tur Öncesi 27 Mayıs Darbesini Hatırlattı

Seçimin ikinci tura kalmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 27 Mayıs darbesine dikkat çekti. Erdoğan paylaşımda, 'Seçimlerin ikinci turu 27 Mayıs darbesinin 63’üncü yıl dönümünden bir gün sonra, 28 Mayıs tarihinde yapılacak. Şimdi 14 Mayıs’ta elde ettiğimiz başarıyı daha büyük bir zaferle taçlandırma vakti' ifadelerini kullandı.

'Şimdi 14 Mayıs’ta elde ettiğimiz başarıyı daha büyük bir zaferle taçlandırma vakti'

14 Mayıs cumhurbaşkanı seçimlerinde 49,5 oranında oy alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından 28 Mayıs günü yapılacak cumhurbaşkanı seçimleriyle ilgili paylaşımda bulundu. 

Erdoğan, seçime ilişkin paylaşımında 27 Mayıs darbesini hatırlatması dikkat çekti.

'Seçimlerin ikinci turu 27 Mayıs darbesinin 63’üncü yıl dönümünden bir gün sonra, 28 Mayıs tarihinde yapılacak'

Paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

'Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım, ülkemizin en kritik seçimlerinin ilk sınavını Cumhur İttifakı olarak hamdolsun alnımızın akıyla verdik. Kışkırtmalara gelmeden, baskılara aldırmadan, yılgınlığa kapılmadan, zorluklar karşısında pes etmeden canla başla mücadele ettik. Her birinize emekleriniz, gayretleriniz, fedakârlıklarınız için teşekkür ediyorum. Rabbime bana sizler gibi yol arkadaşları verdiği için binlerce kez hamdediyorum.

Şimdi 14 Mayıs’ta elde ettiğimiz başarıyı daha büyük bir zaferle taçlandırma vakti… Seçimlerin ikinci turu 27 Mayıs darbesinin 63’üncü yıl dönümünden bir gün sonra, 28 Mayıs tarihinde yapılacak.

Bizler siyasetinin merkezine millî iradeyi, ülkeye ve millete hizmet aşkını koymuş bir ittifakız. Şimdiye kadar bizlere sahip çıkmış, gerektiğinde bu uğurda tanklara meydan okumuş milletimize şükran borcumuzu ancak daha fazla çalışarak, daha fazla koşturarak ödeyebiliriz.

Türkiye bizden hizmet bekliyor, icraat bekliyor, milletimiz bizden kendisini hedefleriyle buluşturmamızı bekliyor. Depremzede kardeşlerimiz bizden bir an önce yaralarının sarılmasını bekliyor.

28 Mayıs seçimi için çalışmaya sandığın renginin belli olmasıyla birlikte zaten başladık. İnşallah önümüzdeki günleri de en güzel, en verimli şekilde değerlendireceğiz.

Allah’ın izniyle 28 Mayıs’ı Türkiye Yüzyılı’nın müjdecisi haline getireceğiz. Sizlere güveniyorum.'

TİP'ten Milletvekili Olan Can Atalay Tahliye Edilecek mi?

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
16.05.2023

bu şerefsizler seçim takvimini bile sloganları denk getirecek şekilde dizayn etmişler..diktatörü halkın tamamı uyanmadığı sürece demokratik yollarla yenemezsin.

16.05.2023

kanka 14 mayısta basarı elde etmedin

16.05.2023

Nasıl etmedi? Meclisin çoğunluğu onlarda kemal dede seçilse bile meclisten hiç bir şey geçiremez. Tabi moraller bozulmasın diye bu konuya hiç değinmiyor kemal dede.. not oyumu tayyibe vermedim ne bu seçimde nede bundan öncekilerde direk sövmeyin...

16.05.2023

Bende fem dersanelerini “abiler” “ablalar” adı altında çocukluktan yetişkinliğe kadar “dini” sohbetler adı altında beyinleri yıkanan çocukları hatırladım şimdi… Müdürlerimiz,komutanlarımıza bir adım mesafede çözüm süreci adı altında hakaretler eden yaratıkları sen kimsincileri hatırladım şimdi.. Depremde ilk müdahale şansında interneti yavaşlatıp,olayın altında acaba başka bi komplo mu var diye geç kalanları hatırladım şimdi…

16.05.2023

haha çocukluğumda eve geldiklerinde babamın onları kovduğu anı asla unutamıyorum :)

TÜM YORUMLARI OKU (36)