Erdoğan'ı Dolandırıcı Sandı ve Telefonu Suratına Kapattı

Dargın baba-kızı barıştırmak isteyen Erdoğan, baba Mahmut Tahiroğlu'nu aradı. Kendini tanıtan Erdoğan'a 'Dalga geçmeyin' diye yanıt veren baba, arkadaşlarının 'Kontör dolandırıcısıdır' uyarısı ile telefonu Başbakan'ın yüzüne kapadı. 

Akşam gazetesinin haberine göre, dargın baba ile kızı barıştırmak için Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi. Olay şöyle gerçekleşti:

Özbek asıllı Mahmut Tahiroğlu, Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’nde okuyan Erkan Özcan ile kızı Fevziye'nin okul biter bitmez evlenmelerine karşı çıktı. Kızının Özbek geleneklerine göre evlenmesini isteyen baba, düğüne bile gitmedi.

Babasıyla barışmak isteyen Fevziye, AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile iletişime geçti. Soylu vasıtasıyla Erdoğan'a iletilen olay sonrası Erdoğan da harekete geçerek dargın babanın iletişim bilgilerini aldı.

'Dolandırıcıdır' diyerek telefonu kapattı

Habere göre Erdoğan günler sonra dargın babayı aradı. 'Ben Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' diyen sese 'Dalga geçmeyin' diye yanıt veren baba, arkadaşlarının 'Kontör dolandırıcısıdır' tepkisiyle telefonu Başbakan'ın yüzüne kapadı. 

Tahiroğlu'nu inandıramayan Erdoğan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ı arayıp durumu anlattı.

Tahiroğlu’nun evine giden Başkan Aydın, 'Artık bu küskünlüğe bir son verin' dedi. Aydın, Tahiroğlu’nun torununun fotoğraflarını çıkarıp 'Bak bu güzel çocuk senin torunun. Dedesini tanımak, elini öpmek istiyor' deyince Tahiroğlu da yelkenleri suya indirdi. Baba, kızı ile barıştı. Belediye Başkanı Aydın, telefonla bu durumu Erdoğan'a bildirdi. Erdoğan telefonda, 'Barışmanın gerçekleşmesi beni çok mutlu etti' dedi.

CNN Türk

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili