'Erdoğan'ı Anlamak İçin Bu Ülkenin Çocukları Olmanız Gerekiyor' Diyen Kadın, 'Erdoğan'ın Bokunu Yiyin' Dedi

Azime Uyumaz isimli bir TikTok kullanıcısı, paylaştığı videolar ile gündem oldu. Azime Uyumaz o videolarında, 'Recep Tayyip Erdoğan'ı anlamak için önce bu ülkenin çocukları olmanız gerekiyor p*çler' diyor. Paylaştığı bir başka videoda ise 'Erdoğan'ın bokunu yiyin' diyor.

İşte o görüntüler... 👇

Kaynak: @azimeuyumaz

Azime Uyumaz, gündem olan videolarının ardından yeni birkaç video paylaşarak 'Meyve veren ağaç taşlanır' dedi. 👇

Kaynak: @azimeuyumaz

Bir başka yeni videosunda da 'İşinize bakın adam olun' dedi. 👇

Kaynak: @azimeuyumaz

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
20.05.2021

Bu kadının karanlığıyla dalga geçmeyeceğim. Yaşadığı bu öfke ve gerilim ona anlamsız ve taşınamaz bir yük gibi gelmeyecek çünkü yıllardır süren politikalar, iktidarın ötekileştiren nefret dili amacına ulaştı. Bir parti başkanını tapar gibi seven ve eleştirisini dahi kutsalına hakaret sayan insanlar var artık. Kendinden olmayana düşmanlık besleyen özgürce, insanca yaşamak isteyenleri ezmek-öldürmek isteyen ve bunun için sadece bir işaret bekleyen, hayat görüşü "ak partili olmak" tan ibaret olan milyonlarca insan var artık. Reisini sevmeyenlere onun bokunu layık gören ve bunu açık sözlülükle öfkeyle haykıran bu insanlarla aynı memlekette yaşıyoruz. Aynı otobüse bineceğiz, aynı okula gideceğiz, aynı apartmanda oturacağız hatta aynı göğe bakacağız ama göğe bakarken asla aynı şeyleri hissetmeyeceğiz. Demokrasiyi tartışmayı reddeden güce tapan korkak insanlar, kafaları bir tek politik kutuplaşmayı körüklemeye basıyor. İnsanın içi acıyor, ülkesi adına bunlardan utanıyor.

20.05.2021

Yedigi bokun Kokusu buraya kadar geldi.

20.05.2021

Ülkenin geleceği ile ilgili eşit söz hakkımız var, oyumuz eşit yani şimdi bununla, öyle mi? Evladını geçtim, kedini 1 günlüğüne bırakır mısın, muhabbet kuşunu emanet eder misin güvenip? 5 lira borç verir misin güvenip?

20.05.2021

Kedim de benim evladım ben çöp bile vermem at diye :)

TÜM YORUMLARI OKU (82)