"Erdoğan Endişe Etmiş Olabilir!" Murat Gezici'den Akşener'in Masadan Ayrılmasına Dair Çarpıcı Yorum

Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici, CNN Türk ekranlarında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkmasını değerlendirdi. Gezici 'Bence Sayın Erdoğan biraz endişe etmiş olabilir. Çünkü Kılıçdaroğlu'nun adaylığı, o masada 6 genel başkanın doğrudan destek verdiği şeklinde duyurulsaydı halkta bu kadar destek alamayabilirdi' ifadelerini kullandı. Detaylar...👇

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz gün yapmış olduğu açıklamada ‘Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir’ diyerek Altılı Masa'dan ayrıldığını açıklamış ve Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu.

Detaylar burada:

Dev Anket: Akşener'in Altılı Masadan Ayrılmasıyla Başlayan Süreçte Kim Haklı?

Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici ise siyasette şok etkisi yaratan bu açıklamayı değerlendirdi.

CNN Türk ekranlarına konuk olan ünlü anketçi kendisine yönlendirilen ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti tarafından durum nasıldır acaba?’ sorusuna farklı bir bakış açısı sundu.

“Bence Sayın Erdoğan biraz endişe etmiş olabilir. Çünkü Kılıçdaroğlu'nun adaylığı, o masada 6 genel başkanın doğrudan destek verdiği şeklinde duyurulsaydı halkta bu kadar destek alamayabilirdi.”

“Şu an Kılıçdaroğlu, bedavadan büyük bir reklam yaptı. Onu yükseltti.”

“Bu krizi iyi yönetirlerse devleti de iyi yöneteceklerdir anlamına gelecektir. Bu önemli bir sınav.”

“Bu bir türbülans. Akşener bu masaya tekrar oturduğunda hem daha fazla kazanan olacaktır hem de Türkiye'nin kalbinde çok büyük yer edinecektir.”

“Kılıçdaroğlu'nun kazanmasını sağlayan kişi olarak da tarihe geçecektir.”

Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlara!

İlgili içerikler:

Meral Akşener, 6 Mart'taki Toplantıya Katılmayacak
Erdoğan'dan Akşener ve Altılı Masaya Dair İlk Açıklama: 'Bunun Böyle Olacağını Aylar Öncesinde Söylemiştik'
5 Lider Bir Araya Geldi: Görüşme Başladı

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
04.03.2023

Kılıçdaroğlu bu olaydan sonra destek alığı kesin akşenerin konuşmaları takıldığı tavır bende bile sonuna kadar Kılıçdaroğlu diyorum.

04.03.2023

RTE 2023'e senelerden beri hazirlik yapiyordu oyle kolay birakmaz iktidari kararsiz secmen cogunlukta ustune depremzedelere yapilan yardimlar ve insa edilecek olan saglam evler oylari ona dogru cevirecektir buyuk illerin belediyesini CHP nin almasi onemli degil zira her ilde her cesit tabana sahip secmen var ve secim ulke genelinde olacagi icin ikinci tura kalacak olan adaylari zorlu bir secim bekliyor

06.03.2023

Depremzedelere yapılan yardımlar? Ben bugün açım ve ekmek yiyememişim, yarın bana pirzola ısmarlasan yesem, dünkü açlığıma faydası var mı? İnşa edilecek sağlam evler?? Seçim 2 yıl sonra değil, 2 ay sonra. 2 ayda molozlar kalkmaz, konteyner inşa edilmez, ne sağlam ev inşasından bahsediyorsunuz??

04.03.2023

yav hee heee aq.görücez hep beraber?Sayenizde içimizden geçtiler.Hala bi plan var geyiği. plan mlan yok aq. safi çıkar hepsi.sonuç bu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ