Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Dikkat Etmemiz Gerekir. Ben Bile Bir Şehit Evi Ziyaretinde Öncelikle Soruyorum'

Gazeteciler, Erdoğan'a 'Kılıçdaroğlu ile 'geçmiş olsun' görüşmeniz olacak mı?' diye sordu.

Erdoğan, bu konuda açıklama yaptığını belirterek, 'Yorumumu yaptım. Daha niye arayayım?' dedi.

'Bu insanların birikmiş gaz sıkışması karşısında nereye gideceksin?'

Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı ile ilgili de Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bu insanların birikmiş bu gaz sıkışması karşısında, nereye gideceksin; bunların hepsini etraflıca incelemek, düşünmek lazım. Bunları bir istismar şeyine dönüştürmenin de anlamı yok. Ben bile bir Cumhurbaşkanı olarak, herhangi bir şehit evi ziyaretinde, öncelikle soruyorum: 'Gidişim orayı rahatsız eder mi? Eğer edecek ise gitmeyeyim' derim. Dua yapacaksam duamı evimden yaparım.' ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Meclis Genel Kurulu'nu terk etmesinin nedeni olarak ise HDP'yi gösterdi.

Erdoğan, konuya ilişkin soru üzerine, 'Nasıl ayrılmayalım? İstiklal Marşını şu parlamento içerisinde okumayanları dinleyelim mi? Benim Mehmetlerimi şehit edenleri dinleyelim mi? Onlarla kol kola gezenleri, onlarla omuz omuza verenleri dinleyelim mi?' dedi.

Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından bir gazeteci, "HDP'nin kapatılması için bir girişim olacak mı?" diye sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da 'Parti kapatmak ayrı bir şey, suç irtikap edenler ayrı bir şey. Parti kapatma konusu farklı ama suçu irtikap edenlerle ilgili hukukun çok farklı çalışması lazım. CHP Genel Başkanı 'hak, hukuk, adalet' diyor. Hak, hukuk, adalet kimler için çalışacak? Onlara da yargı kararını vermesi lazım.' değerlendirmesinde bulundu.

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
"Aleyna'ya Yüz Vermiyorum" Demişti: Survivor Hilmi Cem'in Aleyna Tarafından Reddedildiği İddia Edildi!
YORUMLAR
23.04.2019

Ankara'nın göbeğinde bir cenazeye Süleyman soysuzu, tayyip ve bekçi köpeği bahçeli neden katılmadı?? Çünkü bu işi organize ettiler bu yüzden katılmadılar

23.04.2019

CHP Genel Başkanı 'hak, hukuk, adalet' diyor. Evet senin o makama geldiginden beri agzından hiç duymadıgımız şeyler bunlar. Ayrıca cahil çomar halkın gücü anca Ana muhalefet partisi liderine yeter. RTE ye o yumrugu atacak adam anasnın karnından dogamamıştır henüz.

23.04.2019

chp ellerinden bir şeyler uçup gittiğinden beri hak adalet hukuk diyor. hikaye anlatma.

23.04.2019

Ben bile ? Sen kimsin ? Fetöye hizmet eden , PKK açılımı ile teröristleri yurda davulla zurnayla sokan , fetonun ve PKK'nın en büyük destekcisi , sehide kelle diyen , Amerika gel deyince Amerika git deyince Rusya kuklası zavallı . Tanıştığımıza memnun olmadım 17 yıldan beri

TÜM YORUMLARI OKU (47)