Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye: 'Senin İçin Ne Yapabilirim?'

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Abdulkadir Selvi, seçime iki gün kala dengeleri değiştirebilecek bir yazıya imza attı. 

Muharrem İnce, kimi destekleyecek?

Seçime iki gün kala gözler Muharrem İnce'ye çevrildi. Seçimin ikinci tura kalması sonrası sessiz kalmayı tercih eden Muharrem İnce'nin kimi destekleyeceği bilinmiyor. 

Muharrem İnce, 14 Mayıs’ta yapılan seçimlere Cumhurbaşkanlığı için adaylığını koymuş ancak seçime sayılı gün kalan yarıştan çekilmişti. İnce'nin, adaylıktan çekilme kararı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştüğü ortaya çıktı.

Görüşmeye ilişkin açıklama yapılmadı

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Abdulkadir SelviCumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İnce'yi adaylıktan çekilme kararı sonrası aradığını, 'Senin için ne yapabilirim, hasta olan annen için ne yapabilirim?' diye sorduğunu yazdı.

Görüşmeye ilişkin iki taraftan da açıklama gelmedi.

Başkanlardan Hangisi Muharrem İnce'yi İkna Edebilecek?

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
26.05.2023

Asıl ben senin için ne yapabilirim ? 🤔😅😅

26.05.2023

Muharrem İNCE’nin annesini bile hasta eden linççi o.evlatları şimdi de destek istiyorlar. Ulan çekil dediniz çekildi kazanamadınız. Şimdi de destek istiyorsunuz. Bu adam sizin kurşun askeriniz değil. Sktrn gidin yenilginize başkalarını ortak edin.

26.05.2023

Onun yaptığına çekilmek değil, pabucu pahalı görünce kaçmak denir. Güya ikinci tura kalacaktı. Oğan'ın aldığı oyun bir kısmı, belki yarısı da onun oyudur. Alacağı %2,5 idi. Hadi o da %5 olsun. İkisi de boş adam, ikisi de iktidarın adamıymış işte. Şimdi bile açıkça güya yıkacağı düzenin mimarı partinin karşısında konum alamıyor. Diğer tarafın tepkisinden de korktuğu için cumhur tarafında da yer alamıyor. Nesini savunuyorsunuz hala çok enteresan...

26.05.2023

Kimler kimlerle beraber diyen çıkmamış ben diyim 🙂

TÜM YORUMLARI OKU (24)