Erdoğan'dan Menzil Şeyhi İçin Taziye Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybeden Menzil tarikatının şeyhi Abdülbâkî Erol için taziye mesajı paylaştı. Erdoğan mesajında Erol'dan 'ülkemizin manevi rehberlerinden' diyerek bahsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybeden Menzil tarikatının şeyhi Abdülbaki Erol için taziye mesajı paylaştı. Erdoğan 'ülkemizin manevi rehberlerinden' diye andığı Erol'a, tarikatta kullanılan 'Seyyid Abdulbaki Elhüseyni Hocaefendi' ismiyle hitap etti. 

Erdoğan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

'Ömrünü ilim ve irfan yolunda İslam’a hizmete adamış, ülkemizin manevi rehberlerinden Seyyid Abdulbaki Elhüseyni Hocaefendi’ye Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve tüm talebelerine başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin.'

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Erol için taziye mesajı paylaştı. Erol’a 'hocamız' diye hitap eden Erbaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Ömrünü iyiliğin yaygınlaşması, kötülüklerin ortadan kalkması ve bu istikamette inançlı bir neslin yetişmesi gayesine vakfetmiş olan muhterem Abdülbaki Erol hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve talebelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.'

Abdülbaki Erol'un cenazesi tarikatın merkezi olan Adıyaman'ın Menzil köyünde kaldırılacak. Cenaze için binlerce kişi köye akın etmiş durumda.

Menzil Tarikatı Lideri Abdülbaki Elhüseyni'nin Cenazesine Gelen Binlerce İnsanın Oluşturduğu Araç Kalabalığı

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
13.07.2023

“Efendiler, biz tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil; bilakis bu tip yapılar, din ve devlet düşmanı olduğu, Selçuklu ve Osmanlı’yı bu yüzden batırdığı için yasakladık. Çok değil, yüz yıla kalmadan eğer bu sözlerime dikkat etmezseniz göreceksiniz ki; bazı kişiler, bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirine düşeceklerdir” 1927 de Atatürk Nutuk'ta söylemiş. 100 yıla kalmadı cidden.

13.07.2023

Yahu bu adam spor arabalarla gezip millete ayaklarını öptürüyordu. Bir arkadaşımı komşuları, "kadınlar matinesi var, eğlence var" diye götürmüşler, bu adamın sahneye spor arabasıyla çıkıp şov yaptığı bir organizasyonmuş meğer. Millet ağlıyor, ayaklarını öpüyormuş. Arkadaşım nasıl kaçtığını bilememiş. Öyle şarlatan bunlar.

13.07.2023

Azraili havada yakalayıp döven bu şarlatana ,Azrail'in fatality çekmesi biraz fazla olmuş sanki😂😂.

TÜM YORUMLARI OKU (15)