Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması: 'Öne Alınması ile İlgili Değerlendirmemiz Var'

AK Parti Meclis Grup Toplantısı ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, seçim tarihi sorusuna 'Kamuoyunda ne görüşülür, ne konuşulursa hepsi bizim gündemimize girer' yanıtını verdi.

'Öne alınması ile ilgili değerlendirmemiz var'

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısı ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, seçim tarihine ilişkin sorulan bir soruya ilişkin, 'Sular durulmadan olmaz. Öne alınması ile ilgili değerlendirmemiz var. Kamuoyunda ne konuşulursa hepsi bizim gündemimizde yer alır' diye yanıt verdi.

"Son defa' ifademizi birileri yanlış anlıyor"

Erdoğan, önümüzdeki seçimle ilgili mesajlar verirken '2023'te son defa ve çok daha güçlü bir destek istiyoruz. Bu 'son defa' ifademizi birileri yanlış anlıyor. Ben bu seçimle ilgili söylüyorum' dedi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

400'den Fazla Şubesi Olan Tatlı Devi Konkordato İlan Etti!
Ulus’ta Emeklilerin Sığındığı Otel Odaları: Emeklilerin Hayata Tutunma Mücadelesi
Vefat Etmeden Önce Yakınlarını Bekleyen Hastaların Yürek Burkan Hikayeleri
YORUMLAR
04.01.2023

Olabildiğince erkene çeksinler. Bunlardan 1 saat erken kurtulsam kar sayarım.

04.01.2023

aslında komik adam bizi yönetiyor olmasa

04.01.2023

Adam fıldır fıldır, "kaybetmek bahasına hayır" deyip eyt'ye evet der, "seçim kesinlikle zamanında yapılacak" deyip degerlendirmemizde var der, "Allah bir" de diyor ne düşüneyim bilemedim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ