Erdoğan'dan Dikkat Çeken Seçim Kampanyası: Emeklilere Birçok Alanda İndirim Planlanıyor

Yerel seçim tarihinin yaklaşmasıyla birlikte seçim kampanyalarının da detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentlerde yaşayan emeklilere birçok alanda indirim sağlayabilecek bir proje üzerinde çalıştığı belirtildi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin tarihinin yaklaşmasıyla birlikte siyasilerin de vatandaşlara yönelik vaatleri ortaya çıkmaya başlıyor.

İYİ Parti ve CHP arasında yaşanan ittifak tartışmaları devam ederken, seçimlere yönelik dikkat çeken bir hamle ise AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.

CNN Türk'te yer alan bir habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere özel indirim sağlayabilecek bir proje üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Haberde, Erdoğan'ın kentlerde yaşayan emeklilere verilebilecek bir kartla; gıda, ulaşım ve sağlık harcamaları gibi alanlarda özel indirimler yapılıp yapılamayacağı sorusuna yanıt aradığı öğrenildi.

İlginizi çekebilir 👇

Emeklilerin Kök Maaş Zammı Hesabı: Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak?
5 Bin Liralık İkramiyede Çalışan Emeklinin Tarihi Belli Oldu
Yıllar Sonra Maaşınız Elinizden Alınabilir: Emekliliğin İptal Olmasına Neden Olan 12 Sebep

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
21.12.2023

Emekliere para yerine esantiyon hediyeler var.Mesela Emeklilere bazi indirimler var.Neden Yerel secimlerde onlarin oylarini aldiktan sonra Nisandan itibaren bol bol bindirim yapacaklar.Köprüyü gecmek cok zor bunun farkinda...Istanbul ve Ankarada ilceleri de kaybederlerse engelleme oyunlari da bitecek..Cemaatlar onlara baska yerden yük bindiriyorlar Reis te bu durumu Belediyelerden saglamaya calisiyor...Bakanliklar Cemaatlara peskes cekildi ..Fetö yada Cemaat.Ayni sey ha Hasan ha kel Hasan,,

21.12.2023

ne uğraşıyorsun böyle şeylerle 27.834.692 kişilik yatak yaptırıp hepsini ......... sana teşekkür ederler yapmadıkları şey değil

Sadece zincir marketlerde geçerli gıda-gıdadışı tüm harcamalarda indirim veren ve ufak ufak bonus biriktiren kartlar iyi olur aslında. Emeklilerin zincir market sevdası malum. Uğruna kavga ettikleri ucuz tencere tavayı düşününce :)

TÜM YORUMLARI OKU (12)