Erdoğan'dan CHP'li Burcu Köksal'a Tepki! 'Faşist Zihniyetten Olmadık, Hangi Partiye Oy Verirse Versin...'

Dün Mamak'ta toplu açılış törenine katılan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın 'Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak' tepki gösterdi. Erdoğan, Köksal'a ithafen 'Şu partiye oy verenler belediyenin kapısından giremez' diyen faşist zihniyetten olmadık' dedi. 

Geçtiğimiz haftalarda DEM Parti hakkında yaptığı açıklamayla kamuoyunun gündemine oturan ve hemen hemen her siyasi kesimden tepki toplayan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'a bir tepki de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

Köksal'ın 'Belediye Başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak.' ifadelerine atıfta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Tek parti zihniyetinin günümüzdeki temsilcisi olan CHP yönetimi, ırkçılık, ayrımcılık ve bölücülükte yine kendi kötü geçmişiyle yarışıyor' ifadesini kullandı.

Erdoğan konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Belediyemizin ve kamu kurumlarımızın kapısını hiç kimseye kapatmadık. 'Şu partiye oy verenler belediyenin kapısından giremez' diyen ırkçı, faşist zihniyetten olmadık."

Erdoğan'ın CHP'li Köksal'ın ifadelerine tepki gösterdiği anlar 📹

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
20.03.2024

Hayatımda senden âlâ bölücü görmedim. Herkesi birbirine kırdırıp sana oy vermeyen herkesi terörist ilan ettin. Kadın çocuk genç herkesin âhını aldın. Bunca insanın hakkı elbet bir gün senden çıkacak.

20.03.2024

Yahu şimdi RTE Dem partiyi savunmadımı?ama CHP ye Demleniyor denedimi,AKP li seçmenler şimdi bunu da alkışlar,anlamazlarki

20.03.2024

DEM, AKP için milliyetçi olduğu zannedilen şeyleri gütmek ve seçimle alınamayan belediyelere kayyum atamak için kullandığı bir araçtır. Fakat duruma göre böyle çarkların olduğu biliniyor. Öcalan'ın mektubu da TRT'de okunmuştu bir ara.

20.03.2024

Hangi partiye oy verirse versin mi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😂😂😂😂😂 Allahım ağzıma dilime mukayyet ol valla dümdüz gidicem şimdi 🤬🤬🤬🤬🤬

TÜM YORUMLARI OKU (26)