Erdoğan'dan Charlie Hebdo'ya Tepki: 'Namussuzlar'

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, Fransız karikatür dergisi Charlie Hebdo'ya tepki göstererek 'Ben neyim ki, sevgili peygamberime, sevgililer sevgilisine bu denli hakaret eden namussuzlarla ilgili benim bir şey söylememe de gerek yok zaten.' ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Erdoğan İskenderun'da ölenen saldırı üzerinden Suriye politikasını savundu.

''Bu olay Türkiye’nin Suriye merkezli terör saldırıları konusundaki hassasiyetinin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha göstermiştir. Büyük bir felaketin önüne geçildi. DEAŞ ile gerçek anlamda sadece Türkiye mücadele etmektedir. Rusya'nın İdlib bölgesindeki Suriye Milli Ordusu güçlerinin eğitim merkezine yönelik saldırısı bölgede kalıcı barış ve huzurun istenmediğinin işaretidir. Suriye'den ülkemize yönelik tehditler sürüyor. İhtiyaç duyduğumuz her an harekete geçeriz. Suriye milli güçlerinin merkezine yönelik saldırı bölgede kalıcı barış istenmediğinin göstergesi.'

Charlie Hebdo da Erdoğan'ın gündemindeydi: 'Peygamber efendimize yapılan saldırılara karşı durmak şeref meselemizdir.'

Charlie Hebdo'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Hedef Alan Karikatür

Popüler İçerikler

Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
YORUMLAR
28.10.2020

Kardeşim dolar 8 lirayı geçti, 8.30'a dayandı, yakında 9 olacak. Nasıl da değiştiriverdiler gündemi, neler konuşuyoruz bakın.

28.10.2020

Sen çok namuslusun zaten dimi! Anca eşkiyalar gibi gider yapmayı bilirsin!

28.10.2020

Erdogan dis politikada stres olunca sevindirik oluyo cünkü düsman göstermeden elindeki oylari baska sekilde tutmasi mümkün degil.. Maksat gercek gündem konusulmasin.. Halkin gündemi issizlik, enflasyon, alim gücü, ama yok elalemin karikatürüyle ugrasiyo. Sen dini degerlerinin bir hakaretle kücülecegini düsünüyorsan zaten inanma birak..

TÜM YORUMLARI OKU (14)