Erdoğan'dan Atama Bekleyen Öğretmene: 'Ben Öyle Bir Şey Söylemedim'

Hatay'da dün açılışlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, '80 bin atama sözü verdiğini' söyleyen atanamayan öğretmenlere ben öyle bir şey söylemedim. 20 bin aldık yeterli' diye karşılık verdi.

Toplu açılış töreni için dün Hatay'a giden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la görüşme fırsatı bulan bir grup atanamayan öğretmen hayal kırıklığına uğradı.

Öğretmenler kendisine '80 bin atama' sözünü hatırlattı. Öğretmenlere 'Ben öyle bir şey söylemedim' yanıtını veren Erdoğan, '20 bin aldık, yeterli' dedi.

Ek 40 bin atama beklediklerini belirten öğretmenler ısrarını sürdürerek 'açık var' dedi. Erdoğan'ın öğretmenlere yanıtı ise, 'Hiç açık yok, tam aksine fazlalık var' oldu. 

Erdoğan ile görüşebilen atanmayan öğretmenlerin, 'Yalvarıyoruz size, lütfen, tek umudumuz sizsiniz' sözleri ise karşılıksız kaldı.

Gazete Duvar

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Fenerbahçe Final Four’a Doğru: Salonda Büyük Şov
YORUMLAR
26.06.2021

afedersiniz ama bu yalvaranlara hiç üzülmedim. diğer atanamayanlar ayrı. ama bunlar zaten atanamasın. böyle hırsıza yalvaran, ülkede bu kadar usulsüz iş varken hala daha görmezden gelip tek umudumuz sizsiniz diyen öğretmen olmaz olsun. onların vereceği eğitimden hayır gelmez. tek umut recep değil, umudun kendisi sizsizin siz! seçim geldiğinde doğru tarafa basacağınız oylarla kendi umudunuzu kendiniz yaratın. böyle dilenci gibi, hele hele de sizin sırtınızdan geçinen ve sizi zerre umursamayan bi adama da bi daha yalvarmak zorunda kalmayın. siz Türkiye Cumhuriyeti Devleti öğretmeniyseniz eğer, dik durun, boyun eğmeyin!

27.06.2021

akpli olmayanlar pazarda inşaatta orda burda iş bakıyolar ya da işkurun önündeler hergün. ama hiç biri gidipte bu salağa yalvarmıyor. burdan biliyorum. tabiki de bu çaresizlik. tabiki de bu rezalet bir durum. ama zaten seni bu hale getiren birine gidip de yalvarmak da ahmaklıktır. zaten eğitimi bitirmek isteyen, atamaları olabildiğince az tutan ve hatta bu atamalarda 50 çeşit torpil döndüren birine ne diye yalvaracaksın? hepimiz yalvaralım o zaman. üretim artsın, tarım gelişsin, ekonomi düzelsin, kadına şiddet bitsin, hayvan hakları yasası çıksın, rüşvet ve usulsüzlükler bitsin falan sıralayalım, tek tek yalvaralım eğer böyle oluyosa. noldu gitti de? aldı mı cevabını? ben öyle bişey demedim dedi. neymiş, öğretmen fazlası varmış. ülkenin bu hale gelmesinin en temel sebebi eğitimsizlik. bu yüzden atama falan yapmazlar. bu arada sözde seçime 2 yıl var ama o erken seçim gelecek.

26.06.2021

vallaha yazık günah ya, şu insanların düştüğü hallere bakın. hala da yalvarıyorlar. buradan herkese tavsiyem, düzgün bir şekilde para kazanmadan sakın evlenmeyin, sakın çocuk yapmayın sakın ev, araba almayın. önce ekonomik özgürlüğünü kazanın yoksa hayatı kaybedersiniz. böyle yalvaracak kadar düşersiniz. atama yoksa başka kapıya bu adamların verdiği söze güvenilir mi? ne sözler vermişlerdi iktidara aday oldukları zaman. hangilerini tuttular?

26.06.2021

Daha fazla almaz. Çünkü milletin "öğrenmesini/eğitilmesini" istemiyor. Okuyan kesim artıkça oy oranımız düşüyor diyen bir partinin başkanı şu an cumhurbaşkanımız pardon başkanımız...

27.06.2021

Aynen doğru söylüyon okuyan kesim arttıkça oylarımız düşüyor demişti eski enerji bakanı Taner Yıldız adam itiraf gibi konuşmuş

TÜM YORUMLARI OKU (33)