Erdoğan'dan Akşener ve Altılı Masaya Dair İlk Açıklama: 'Bunun Böyle Olacağını Aylar Öncesinde Söylemiştik'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6'lı masanın dağılmasına ilişkin 'Oturdular, konuştular, dağılırlar demiştim. Bunun böyle olacağını aylar öncesinde zaten söylemiştik. Onlar eteğindeki taşları döküyorlar. Onların döktüğü taşları bizim toplamak gibi bir niyetimiz yok' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Erdoğan, "AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak onlar ne der, ne yapar, nasıl adım atar böyle bir durumumuz yok. Zaten Cumhur İttifakı olarak hedefimizi belirledik. Yolumuzu belirledik ve şu anda bütün çalışmalarımızı bunun üzerine yapıyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

"Biz can derdindeyiz, onlar mal derdinde" diyen Erdoğan "Oturdular, konuştular, dağılırlar demiştim. Bunun böyle olacağını aylar öncesinde zaten söylemiştik. Onlar eteğindeki taşları döküyorlar. Onların döktüğü taşları bizim toplamak gibi bir niyetimiz yok" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Akşener'le Görüşecek
İYİ Parti'den 6 Mart Açıklaması: 'Kapı Hala Açık'

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
AKP Milletvekili Adem Yıldırım'ın Gündem Olan Konuşması: "5 Milyondan Fazla Türk Vatandaşı Olmuş Arap Var"
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
04.03.2023

Reis sen her zaman; mal, mülk, para ve oy peşinde oldun... .... İstisnasız her zaman.... ..... 😡😡😡😡😡😡

04.03.2023

oy peşinde de olmadı. sadece seçime giderken halka hoş gelecek işler yapıyor. onun dışında meclisin gündemi hep sikko

04.03.2023

Bacak bacak üstüne atıp sarayında sinsi sinsi gülerek ellerini ovuşturuyor şu an 😕

04.03.2023

hahahah haberi var herşeyden çünkü bu olay onların planladığı bir şeydi

04.03.2023

Meral hanımın hiçbir şekilde yönetimde olmaması gerektiğini düşünüyorum. Her tepesi attığında, çıkıp üst perdeden açıklamalar yapıyor. Mesela amiraller için çıkıp zevzek demişti. Hepimizin ümidini bağladığı masayı dağıtarak, bunların ağzına bu lafları verdi. Yazıklar olsun! Allah muhafaza ülkeyi yönetse, diplomasiyi falan es geçer, tepesi atınca ülkeyi savaşa sürükler. Keşke şu parti yöneticileri biraz daha sakin ve aklı selim hareket edebilsem keşke. Mhp den kopanların şakşaklarıyla hepimizin kaderini etkiledi.

TÜM YORUMLARI OKU (30)