Erdoğan: 'Damat Kadar Taş Düşsün Başınıza'

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

'Türkiye yenilenebilir enerji başta olmak üzere enerji yatırımlarıyla bu alanda dünyada en büyük atılımı yapan ülkelerdendir. Güneşimizden suyumuza kadar enerji üretebilecek tüm imkanlarımızdan istifade ediyoruz. En büyük atılımlarımızdan biri de Akkuyu Nükleer Güç Santrali'dir. Nükleer güç santrallerinin ülkemize gelişi her nedense sürekli engellenmiştir. Biz de Türkiye'ye nükleer güç santrali kazandırmak için yola çıktığımızda pek çok sıkıntıyla karşılaştık. Bunun başında CHP zihniyeti var.'

"Tutturmuşlar bir damat da damat"

'CHP zihniyeti bir tweet yarışında. Tutturmuşlar bir damat da damat, damat da damat. Damat kadar taş düşsün başınıza. Tutturmuşlar, 'Şu kadar para nerede.' O kadar paranın hepsi bu milletin hazinesinde ve Merkez Bankası'nda. Kaybolan bir şey yok.'

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
10.03.2021

Harbiden anlamıyorum bu muhalefeti. Sanki adam 120 milyar doları hiç etmiş de Instagramdan istifa edip ortadan kaybolmuş gibi damat damat bu nedir amk ya.

Pasif Kullanıcı
10.03.2021

"Damat Kadar Taş Düşsün Başınıza". Şu lümpenlikten, bayağı dilden gına geldi artık. Bu ülkede beyefendi, adaplı yönetici göremeyecek miyiz?

Pasif Kullanıcı
10.03.2021

Bizim ülkenin profili budur ama. Vatandaşı ne ki siyasetçisi beyefendi olsun? Çok nadirdir. Atatürk, Ecevit, Ahmet Necdet Sezer harici aklıma gelmez bile. Bizim milletin ağzından argo, küfür düşmez. Burada birbirine cevap veren insanlarda bile görebilirsin. Küfrün bini bir para.

10.03.2021

Üsluba bakar mısınız? işte asalet işte feraset işte.... :D

TÜM YORUMLARI OKU (35)