Erdoğan 'Çırağa Müjde' Sloganına Sinirlendi: Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Gözaltına Alındı

Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitingine giden Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları  üyelerinin bir kısmı miting başlamadan gözaltına alındı. İçeri girmeyi başaran bir kısım dernek üyelerinin 'Çırağa müjde' sloganlarına sinirlenen Erdoğan', 'Çırağa müjde olmaz. Kalfaya, ustaya olur.' yanıtını verdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitingine giderek sesini duyurmak isteyen Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları derneği üyesi olan bir kısım vatandaş miting başlamadan önce polis tarafından gözaltına alındı.

Miting alanına girmeyi başarabilen bir grubun 'Çırağa müjde' sloganlarına sinirlenen Erdoğan, 'Çırağa müjde olmaz, kalfaya, ustaya olur. Onun için de bu tür adımlar yanlış adımlar. Konya’ya, Konyalıya sadakat ve siz bu sadakati bozmayın. Sen bizi dinle!' dedi.

Derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 'Konya Derneği yönetici ve üyelerimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın @RTErdogan Konya mitingine katılmak üzere miting alanına gittiler. Hiçbir şey yapmadıkları halde kapıda güvenlik uygulamasında alana girişlerine izin verilmedi. Akabinde dernek başkanımız ve arkadaşlarımız gözaltına alınarak polis merkezine götürüldüler. Sebepsiz yere yapılan bu uygulamayı ASLA kabul etmiyoruz. Arkadaşlarımızın bir an önce serbest bırakılmasını talep ediyoruz.' ifadeleri kullanıldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu üyesi Avukat Sevda Erdan Kılıç ise gözaltı esnasında telefonlara el konularak görüntülerin silindiğini belirterek, bir minibüs içerisinde çekilen fotoğrafı 'Elde kalan tek görüntü' ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR

Kim s2ker Konyalı'yı :) bırak daha beterini görsünler itin götüne girmeye bile layık değil bu Konyalılar akide şekeri yiye yiye iyice kafayı buldular.

17.03.2024

Sefalet içindeki halka KKTC'ye saray yapmayı vaadetmek müjde oluyor da çırağa müjde neden olmuyor?

18.03.2024

Çıraklarda sarayın fotoğrafına bakıp bakıp müjdelensinler işte.

17.03.2024

İfade özgürlüğü çok güzel, sen de gelsene

TÜM YORUMLARI OKU (13)