Erdoğan 'Bu Ordu, Terzi Fikri'yi de İyi Bilir' Dedi, Sosyal Medya Ayaklandı

Toplu açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altınordu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Ordu Stadyumu, Fatsa OSB ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde halka hitap etti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından o anlar

Erdoğan,Terzi Fikri’yle ilgili sözlerine şöyle girdi:

'Artık terör diye bir bela var mı? Bu Ordu, terörün ne menem şey olduğunu gayet iyi bilir. Bu Ordu, Terzi Fikri'yi de iyi bilir. Onların bedelini bu Ordu çok ödedi çok ama artık böyle bir şey var mı? Yok. Yardım ve benzeri sinsi görüntüler altında üretimimizi, sanayimizi, ticaretimizi kısır bıraktılar. Beşinci kol faaliyetleriyle ordumuzu, diplomasimizi, akademimizi, medyamızı kontrol altında tutarak, velhasıl bizi dört bir yandan kuşatarak adeta esir almışlardı. Rahmetli Menderes'in, rahmetli Özal'ın, rahmetli Erbakan ve Türkeş'in verdiği mücadele siyasi olmanın ötesinde bir istiklal ve istikbal mücadelesiydi. Biz de işte bu büyük davanın son temsilcisi olarak, bundan 21 yıl önce sizlerin huzuruna geldik. Milletimizden aldığımız destekle 20 yıldır ülkemizi yönetirken attığımız her adımda bu kavganın farklı yüzleriyle karşılaştık. Türkiye'yi siyasi ve ekonomik olarak ayaklarındaki prangalardan kurtardıkça gördük ki 20 yılda asırlık işler yapmak mümkünmüş.'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
30.07.2022

cumhurbaşkanı olmasa mahalle karısı olurmuş bu be, tam ailenin ortasına dinamit yerleştiren yenge karakteri var bu adamda

16.10.2022

Aman Deme Öyle Evine Polis Gelir

30.07.2022

Şahıs bir şekilde geçmişi hortlatıp savaşta yeni cepheler açıp milleti ayrıştırabiliyor ve biz buna kafa yoruyoruz tövbeler tövbesi. Bu ekonomik dar boğazda beslendiği tek şey bunlar böl parçala yönet.

30.07.2022

Erdoğan kaostan beslenir. Bakınız 7 Haziran - 1 Kasım.

30.07.2022

Fındıkta sömürüye karşı direnişin sesi olarak tarihe öyle kazınmış ki kürsülerden hala terörist diye anısına saldırılmakta.Türkiye'yi aihm'e şikayet eden Erdoğan demokrasiden mağduriyetlerden bahsediyordu. Askeri vesayet, demokrasi, seçme, seçilme ve seçim sonuçlarına saygı. Adil yargılanma ve yaşama hakkı? Kimlere ne anlatıyoruz ki, prompterden konuşan hayatında bir kitabı dahi sonuna kadar okuyamamış ortaokul imam hatip mezunu birisi ne bilsin Terzi Fikri'yi. Zaten kendisinden olmayan herkes terörist. Fikri Sönmez Fatsa halkının oylarıyla belediye başkanı seçildi. Kalaşnikoflu korumalarla sağa sola ateş ederek gezen bir Belediye Başkanı hiç olmadı. Halkın yönetime katılımı sağlayan politikaları darbecileri gericileri dehşete düşürmüş ki yorumlarda dahi, kendisine terörist diyen bir gram bilgisi olmayan insanlar var. Başka bir dünyanın kurulabilir olduğunun kanıtıydı. Ben o yüzden pek şaşırmıyorum memleketi yiyenlerin ülkeyi beşli çeteye peşkeş çekenlerin kendisine terörist demesine.

TÜM YORUMLARI OKU (22)