Erdoğan, Biden Görüşmesi Sona Erdi: 'Çok İyi Bir Görüşme Yaptık'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD Başkanı Joe Biden ile baş başa görüşmesi sona erdi. Erdoğan ve Biden'ın, NATO Zirvesi kapsamında NATO Karargahı'ndaki baş başa görüşmesi, 45 dakika sürdü.

Baş başa görüşmenin ardından heyetler arası görüşmeye geçildi.

Biden, görüşme sonrasında "Erdoğan ile çok iyi bir görüşme yaptık" ifadelerini kullandı.

Belçika'daki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Brüksel'de bulunan Erdoğan ile Biden toplantı öncesi sohbet etmişti.

Gözler Bu Görüşmeye Çevrildi: Erdoğan ile Biden Arasında İlk Temas

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
14.06.2021

Bir iletişimci olarak net bir şey görüyorum. İçerik için seçtiğiniz fotoğraf, Cumhurbaşkanı üzerinde olumsuz bir algı oluşturmak için bilerek isteyerek tercih ettiğiniz bir art niyet taşıyor. Görüşmenin video görüntülerine baktım. Biden Cumhurbaşkanın yanına kadar gidip selam veriyor. Aile fotoğrafı aşamasında en önde Biden ve Erdoğan duruyor. Aslında birçok güçlü dünya devletinin Cumhurbaşkanına gösterdiği saygıdan rahatsızlık duyup üzerinde bir gölge oluşturmak için ayrıca bir çaba gösteriyorsunuz. Sizi de anlıyorum. Muhtemelen hedef kitleniz bunu istiyor. Ancak bu omurgasızlık gün geldiğinde sizde kapanmayacak yaralar oluşturacaktır.

Koyun secmen..ev araba et alabiliyormusun ? Istedigin yere gidip tatil yapabiliyormusun ? Helal parayla ? 20 yilda ulke ne hale gelmis dollar euro almis basini gitmis..ulkesini peskes ceken vatan hainini savunan cumlelerinle burdan defol git..cumhurbaskaniymis hadi ordan koyun

14.06.2021

Biz Yeni Akiti algıcı diye eleştiriyoruz, bu sefer Cumhuriyet gazetesi, Onediosu olumsuz algı yaratacak fotoğraf seçiyor. Anlayın artık, biz çomarlarla eşdeğer değiliz ve böyle şeylerden hoşlanmıyoruz. AKP gitsin CHP gelsin kafasında değil, AKP gitsin hoşgörü, adalet, seviye, refah gelsin kafasındayız.

14.06.2021

ne var fotoğrafta anlamadım

Bakalim ulkemizde neleri peskes cekip saticak amerikaya..gotunu kurtarmak icin ulkemizde satmadik sey birakmaz artik..herseye evet diyecek tayyip olan vatandasa olacak..vatan haini..insallah asildigin gunleride gorecegiz

TÜM YORUMLARI OKU (14)