Erdoğan Bankalara Seslendi: ‘Kimseyi Geri Çevirmeyin, Krediyi Verin!’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, , Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu 21. Olağan Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kamu bankalarına seslenerek, ‘sizlere başvuran esnafı geri çevirmeyin’ ifadelerini kullandı.

‘Benim en büyük düşmanım faiz’

Erdoğan, en büyük düşmanının faiz olduğunu söyleyerek; “Faizi 12'ye kadar düşürdük. Yeter mi? Yetmez daha da inmesi lazım. Yılbaşından sonra enflasyonun da düşük faiz ile ineceğini savunuyorum” dedi.

Bankalara kredi uyarısı

“Kamu bankalarına sesleniyorum, kolaylaştırıcı olacaksınız. Dolayısıyla size kredi için başvuran esnafım olduğu zaman onlara imkanlarınız neye el veriyorsa, desteği vereceksiniz. Herhalde Ziraat Vakıfbank bu dediğimi duymuştur.”

‘Görüyorsunuz şu anda İngiltere’de sterlin patladı. Bütün Avrupa ülkeleri şu anda bu kışı nasıl atlayacağız diye düşünüyor. Ama Türkiye'nin böyle bir sorunu var mı? Yok. Parlamentoda yorgan battaniye dağıtıyorlar.”

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
29.09.2022

Devlet bankalarının %12 den kredi verdiği bankalar vatandaşa % kaçtan kredi veriyor? %500 kar açıklıyor bankalar, bu parayı patates ekerek kazanmıyorlar. Sayenizde halk kredi kartları ve kredilerle hayatta kalmaya çalışıyor , hırsızlar ve yandaşlarda paralarına para katıyor.

29.09.2022

Şerefsizim bir dönem sizleri başta görmek istiyorum, bakalım napacaksınız, bir dönemde akla kara ortaya çıkar, zira erdoğan %30 la başa gelip ortalığı ters düz etti bir dönemde, %50 oyla seçildi bir sonraki seçim, inkar etmeden önce 2008 kalkınma istatistiklerine bak. AKP li olarak bu dönem oyumu 6 lı masaya veriyorum

29.09.2022

Tüm tuşlara aynı anda basıyorlar. .

29.09.2022

Bas bas bas banknotları ekseri

29.09.2022

Hazinede para yok toplayın laynnn acele edin..

29.09.2022

basarız yapmadığım şey mi

TÜM YORUMLARI OKU (28)