Erdoğan: 'Askerlerimize Yönelecek Olası Bir Saldırıda Rejim Güçlerini Her Yerde Vuracağımızı İlan Ediyorum'

AKP grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'de Suriye yönetimi ile yaşanan çatışmalara değinerek 'Askerlerimize yönelecek olası bir saldırıda Soçi mutabakatı sınırları dışında da rejimi her yerde vuracağız' dedi.

Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. İdlib'deki saldırılara ilişkin, 'Herkes gözünü kapatsa sırtını dönse vicdanını dondursa da Türkiye bu duruma seyirci kalmayacaktır.' dedi.

Geldikleri noktada artık kimsenin taşkınlığına, bağnazlığına, satılmışlığına, provokasyonlarına göz yummayacaklarını belirten Erdoğan, 'İdlib'de sivil yerleşim yerlerini vuran hava araçları, artık eskisi gibi rahat hareket edemeyeceklerdir.' ifadelerini kullandı.

"Mehmetçiklerin kanının döküldüğü yerde hiç kimse güvende olamayacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan,'Mehmetçiklerin kanının döküldüğü bir yerde, kendini ne kadar büyük görürse görsün, hiç kimsenin güvende olamayacağını da açıkça söylüyorum.' dedi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

'Şubat ayı sonuna kadar rejimi Soçi Muhtırası sınırları dışına, yani gözlem noktalarımızın gerisine çıkartmakta kararlıyız. Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız.'

Erdoğan'ın Sözleriyle Yeniden Gündeme Gelen Soçi Mutabakatı Maddeleri Neler?

"FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ekibidir"

'FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı bizatihi Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ekibidir.' diyen Erdoğan, 'Bölücü, mezhepçi terör örgütleriyle ve uzantılarıyla kol kola yürüyen CHP, 17-25 Aralık'tan sonra bu kadroya FETÖ'yü de dahil etmiştir.' ifadelerini kullandı.

Erdoğan, 'FETÖ'nün siyasi ayağı, FETÖ'cülerin devirmeye çalıştığı siyasetçi midir yoksa yükseltmeye çalıştığı siyasetçi midir?' şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan 'FETÖ'nün Siyasi Ayağı' Açıklaması: 'Kozmik Odayı Bir Talimatla Açtırmak Vatan Hainliği Değil midir?'

Kadir Şeker sorusuna yanıt: "İnsani bir duruş sergiledi"

www.diken.com.tr

Erdoğan, grup toplantısının ardından gazetecilerin Konya’da şiddet gören kadını kurtarmak isterken cinayet işleyen Kadir Şeker’le ilgili soruya cevap verdi.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

'Şimdi orada Kadir insani, vicdani bir durum sergiledi. Bundan sonraki süreç tamamen yargı ile ilgili bir süreç. Temenni ederiz ki adil bir karara varırlar.'

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR

olası bir saldırı olursa diyor askerlerimiz zaten şehit olmuş ..

12.02.2020

Recep efendi bakkal yönetir gibi ülke yönetilmez, Bırak esat ı geri çekil Suriye’den, Misak-ı milli sınırları içinde vatan bölünmezdir ama bunun dışındaki topraklarda komşularının toprağında işin yok onlarla dost olmak görevin , gerisi aç gözlülük Amerika’dan İsrail’den Rusya’dan farkın kalmaz bu hallere düşersin

12.02.2020

Batı ükeleri ganimet için savaşıyor, biz gidip hem elin savaşına bulaşıyoruz, hem de milyonlarca mülteciye bakıyoruz. Ne oldu güvenli bölgeye? Hani şehir kuruyorduk, Suriyelileri gönderecektik? Her ayın 1inde Türkye'de kaç mülteciye bakıldığı ilan edilsin. Enflasyon rakamları gibi. Bilelim arkadaşlar, ona göre davranalım.

TÜM YORUMLARI OKU (19)