Erdoğan Akşener'e: 'Ahlak Yoksunu, Bayansın Bayan'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mecliste yaptığı şehit askere küfredilmesi olayıyla ilgili yorumuna tepki göstererek 'Bir partinin lideri olarak bayansın, bayan. Mecliste o nasıl bir küfürdür. Bir bayan olarak sen bunu nasıl söylersin' dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Çanakkale Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. 

Akşener'e seslenen Erdoğan, 'Bayansın bayan. Mecliste o nasıl bir küfürdür. Bir bayan olarak sen bunu nasıl söylersin? Ahlak yoksunu. Bir kadın olarak bir bayan olarak nasıl böyle bir küfrü söylersin?

Şehitlerine, şehit yakınlarına küfretmeyi olgunlukla karşılayanlardan milletimiz hesabını sandıkta sormakla kalmayıp onları sokağa çıkamaz hale getirecek' diye konuştu.

Akşener geçtiğimiz günlerde Meclis'teki grup toplantısında iktidara meydan okuyarak şu ifadeleri kullanmıştı:

'Zannetmeyin harlayarak bizi geri çekeceksiniz. Her dükkânın içinde a-Haber’inize provokasyon yaptırabilirsiniz, her dükkânın kapısında porno sitesinde gezenlere, yavşak yavşak konuşanlara, yazı yazanlara provokasyon yaptırabilirsiniz. Yaptırın kardeşim! Sizden korkan sizin gibi olsun. Biz milletimizi dinlemeye, milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz.'

Öte yandan bugün, AKP'li belediye başlanının bir şehit yakınını odasından kovduğu ortaya çıktı👇

AKP'li Başkan Şehit Yakınını İki Kez Kovmuş: 'Yönetemeyeceğim Adamı Atarım'

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
13.11.2021

BAYAN DEĞİL KADIN KADIN BİR ÖĞRENEMEDİNİZ.

13.11.2021

Tam adamına söyledin ha.

13.11.2021

Akşener güzel söylemiş. Zaten başımıza ne geldiyse şu hoşgörü paradoksunu kavrayamayanlar yüzünden geldi. Hak edene hak ettiği cevabı vereceksiniz. Sen çıkıp "AKP'li olan herkesten nefret ediyorum" gibi haklı bir twiti gelen hümanist tepkiler üzerine silersen, kendisinin AKP iktidarı tarafından korunduğunu bilen bir sadist, yazdığı insanlık dışı yorumu silmek için tenezzül bile etmez. Örnekleri mevcuttur.

13.11.2021

Hayatımda gördüğüm en karaktersiz insan müsvettesi rte dir

13.11.2021

Ben hatırlıyorum. Çiftçiye ananı da al git diyen, soma faciası sırasında bir markette kendisine tepki gösterene İsrail d.lü diyen birisidir. Şehit annesini acısını yaşarken, şehit toprağa verilirken, kongre sırasında kürsüde konuşurken arayıp, hatta hoparlöre sesi verip oradakilere alkışlatacak kadar da aşağılıktır.

TÜM YORUMLARI OKU (20)