Erdoğan'a Sanatçılardan Doğum Günü Sürprizi: Emel Sayın, Orhan Gencebay, Murat Dalkılıç ve Diğerleri

Önce vatandaşlar kutladı

Aracından inen Erdoğan, doğum gününü kutlayan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Pasta ve çikolata ikram edilen Erdoğan, teşekkür etti.

Erdoğan için Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı 🎥

AA'da yer alan habere göre kutlamaya, aralarında Ahmet Özhan, Murat Dalkılıç, Tolgahan Sayışman, Bedia Akartürk, Özdemir Erdoğan, Muazzez Ersoy, Yavuz Bingöl, Emel Sayın, Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu ve Hasan Kaçan'ın da bulunduğu bazı sanatçılar katıldı.

Kutlama basına kapalı gerçekleştirildi

Basına kapalı gerçekleşen kutlamada Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.

Emel Sayın: "Cumhurbaşkanımızı yolcu ettik mitingleri için"

Kutlamanın ardından konukevinin önünde bekleyen gazetecilere açıklamada bulunan Emel Sayın, şunları söyledi: 'Çok samimi, çok güzeldi. Ben dün akşam öğrendim. Hiç bilmiyordum böyle bir organizasyonu. Davet edildim daha doğrusu. Çok hoş oldu. Çok sevdiğim bazı arkadaşlarımla da karşılaşmış olduk ayrıca. Sayın Cumhurbaşkanımızı yolcu ettik mitingleri için yola çıktılar. Kendilerine sağlıklı, hayırlı, sevdikleriyle birlikte uzun güzel ömürler diliyorum.'

Ahmet Özhan ise şu ifadeleri kullandı: 'Haber verdiler, beni de davet ettiler. Vatanımız, memleketimiz, devletimiz için böyle koşturan bir kişinin yeni yaşında onunla beraber olmak, iyi dileklerimizi iletmek bizim için de çok hoş oldu. Kendisi için de yeni bir enerji oldu. Nice nice yeni yaşlar diliyoruz. Hayırlı hizmetlerinin devamını diliyoruz.'

Kaynak: AA, DHA

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
27.02.2019

Emel Sayın hanımefendi tam bir hayal kırıklığısınız. Keşke halının içinde kalsaydınız.

27.02.2019

Tüm ofis kahkahamı duydu, eline sağlık ((:

26.02.2019

bütün yalakalar toplandık toplandık

26.02.2019

😂😂👍👍👍👏.

26.02.2019

Hangi ünlülerden nefret etmem gerektiğine bakmak için geldim. Nefret ettim gidiyorum..

26.02.2019

Bir de acun ılıcalı, arda turan ve murat boz neden orda yok çünkü onlar da bu tayfadandı ya. Onlardan da nefret ediyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (57)