CHP'li Özel'den Erdoğan'a Hatırlatma: 4 Çocuğu da Yurt Dışında Okudu

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Kendi evlatlarını Paris’e Londra’ya, Brüksel’e Washington’a gönderip şatafat içinde yaşattılar. Milletin çocukları Anadolu'da açlığa yoksulluğa ölüme terk edildi' sözlerine tepki gösterdi. Özel, Erdoğan'ın dört çocuğunun da yurt dışında okuduğunu hatırlattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün katıldığı bir törende 'Kendi evlatlarını Paris’e, Londra’ya, Brüksel’e, Washington’a gönderip, en iyi eğitim kurumlarında okutup, lüks ve şatafat içinde yaşattılar; Anadolu ve Trakya’nın pırlanta gibi çocuklarını göz göre göre ölüme ittiler. Anadolu'nun, Trakya'nın çocuklarını yokluğa, fakirlere hatta göz göre göre ölüme terk ettiler. Biz bu oyunu bozduk. Şu anda 81 ilimizin tamamında üniversitelerimiz var mı?' ifadelerini kullandı.

"Dört çocuktan Türkiye'de okuyan yok"

Erdoğan'a yanıt bugün CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den geldi. Erdoğan'ın dört çocuğunun da yurt dışında okuduğunu belirten Özel 'Kim yollamış, vallahi kendi yollamış. Sümeyye Erdoğan üniversiteyi Indiana Üniversitesi'nde okudu. Bilal Erdoğan Indiana Üniversitesi'nde okudu. Ahmet Burak Erdoğan Londra'da okudu, Esra Erdoğan Indiana Üniversitesi'nde okudu. Yani, 'kendi çocuklarını yurt dışında okuttular, milletin çocuğu perişan oldu' dediği kendisi. Dört çocuktan Türkiye'de okuyan yok' dedi.

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR
15.09.2022

Hem de Paralı özel okullarda

15.09.2022

O okulların ve çocukların masrafları da dostlar tarafından karşılanmış ya

15.09.2022

Bunları kabul eden ülkenin toprağını skm

15.09.2022

Montaş yeenim montaş, hep dıj güjlering yalanları bunlaa bizi içten yıkmak istiyolla dik dur eelme ümmet seninle

TÜM YORUMLARI OKU (20)