2 saatlik hasta gezintisinin ardından 'köpeğin dalağını alsak koşar mı' gibi bir soru sorabilen ve karşılığında ciddi bir cevap bekleyen tuzaklarla dolu cerrahi hocası. köpeklerde dalak yokmuş.
Sözlü sınavda öğrencilerin ameliyata girip girmediğini anlamak için ameliyatla ilgili bir soru sormak yerine 'ameliyathane duvarlarının rengini' sorarak öğrencilere nasıl bir belayla karşı karşıya olduklarını anında belleten hocadır aynı zamanda..
Kendisi odasında oturmak yerine öğrencileriyle ilişki kurmak için hisar tıp kantininde salı ve perşembeleri çaylı sohbet yapan hocamızdır.Dersi herkesten öğrenirsiniz belki ama hayatı öğreneceğiniz nadir insanlardandır.
Sayesinde hisardan portakal suyu içtiğim insandır.
Doğum gününüzü kimse hatırlamasa bile mutlaka sizi arayıp doğum gününüzü kutlayan hocamızdır.Yalnız olmadığınızı hissettirir.
1. dönemdeyken hastaneleri bize gezdirerek ortama alıştıran harika hocamızdır.
Notlarını hazırlamak için yararlandığı kaynak olan Robbins Patoloji kitabından daha kalın notları olan hocamızdır.
90 sayfalık Karaciğer notuyla rekoru elinde bulunduran hocamızdır.
Tıp Fakültesi'nin İlber Ortaylı'sı diyebileceğimiz hocamızdır.
Birimlere ve sayılara önem veren hocamızdır.
Notları çok fazla sayfa olan ve notların başına oturup ilk seferde bitirmenin herkesin harcı olmayan hocamızdır.
Vaka toplantılarında acaba burada hangi hatayı düzeltecek diye dikkatle takip ettiğimiz hocamızdır.
Fizyolojiyi öğreten ender hocalarımızdandır.
Sınavda sorduğu 40.sorusuyla ün kazanmış hocamız olup asıl ününü vize de sınıf ortalamasının 27 olduğu ve vize de ben size güleceğim finalde siz bana güleceksiniz diyen kıymetli hocamızdır.