Erbil'deki Saldırıyı Gerçekleştiren Mazlum Dağ Yakalandı

Erbil Emniyet Müdürlüğünce, Türk Başkonsolosluk görevlisinin şehit olduğu saldırıyı düzenleyen, aralarında Mazlum Dağ'ın da olduğu 4 teröristin yakalandığı bildirildi.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Türk Başkonsolosluk görevlisinin şehit olduğu saldırıyı düzenleyen terörist Mazlum Dağ ile 3 teröristin yakalandığını duyurdu. 

Erbil Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Erbil'deki saldırıya ilişkin 2 gün önce kimlik bilgileri yayımlanan Mazlum Dağ'ın güvenlik güçlerince yakalandığı ifade edildi.

Türk diplomatla birlikte iki Iraklı hayatını kaybetmişti

Açıklamada, Dağ'ın yanı sıra olayla bağlantısı olan 3 kişinin daha yakalandığı belirtilirken, söz konusu diğer 3 kişi hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Erbil'de geçen çarşamba günü bir restorana düzenlenen silahlı saldırıda Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğunda görevli bir diplomat şehit olmuş, saldırıda 2 Irak vatandaşı da hayatını kaybetmişti.

Erbil Emniyeti saldırganın kimlik bilgisini ve fotoğrafını paylaşmıştı

Erbil Emniyet Müdürlüğü Açıkladı: Saldırının Faillerinden Biri Mazlum Dağ

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
20.07.2019

yagli kaziga oturrun serefsizi agiznden ciksin sivri ucu

20.07.2019

erbil artistlik yapıyor amk sanki kendileri göz yummuyormuş gibi. onlar için harcayacak insan çok. şimdi olay kapandı olur, 1 yıl sonra unutulunca salarlar.

20.07.2019

Terör örgütü propagandasının cezası 25 sene olsa bu ülkede herşey çok farklı olabilirdi? Bu ülke ne çekiyorsa insan muamelesi yaptığı bu zombilerden çekiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (4)