Erbaş'tan "Sigarayı Bırakma Günü" Mesajı: 'Dinimizce Haram Olan Bu Büyük Tehlikeye Bir An Önce Son Verelim'

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erbaş, sigaranın İslam dinine göre haram olduğunu söyleyerek, sigaranın bırakılması çağrısında bulundu.

Erbaş şunları kaydetti:

Her yıl Türkiye’de 100 bini aşkın kişinin ölümüne sebep olan sigarayla mücadelemizi topyekûn sürdürerek dinimizce de Haram olan bu büyük tehlikeye bir an önce son verelim. 9 Şubat #SigarayıBırakmaGünü insanlığın bu vahim bağımlılıktan bir an önce kurtulmasına vesile olsun.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
09.02.2021

Vergi kaçırmak, vatandaşın parasıyla saraylarda yaşamak, 7 uçakla gezi düzenleyerek israf yapmak haram değil ama sigara haram.

09.02.2021

Terbiyesiz, vicdansiz kisiliksiz !!!! hic bir rezillige sesin cikmaz, reisin sigaraya karsi diye!!!! arada bir sigara haram diye sallarsin...hadi ordan!!!!!

09.02.2021

Şöyle diyelim; sizin yaptığınız hiçbir eylemi tasvip etmiyorum. Hiçbir konuda düşüncelerinize katılmıyorum, Güvenirliliğini yitirmiş ( sayenizde) bir kurumun fikri beni ve benim gibi düşünen milyonları ilgilendirmiyor, hatta bazen komik gelebiliyor... Ancak bu yaştan sonra zor da olsa sigaraya başlıyorum başkan

TÜM YORUMLARI OKU (4)