Erbakan Vakfı İstedi, Valilik İzni Kaldırdı: 'Genç Bi Şenlik' Başlamasına Bir Gün Kala İptal Edildi

Bu yıl üçüncüsü yapılması planlanan ve Modüler Sanat ile Koşanadam Organizasyon’un düzenlediği 'Genç Bi Şenlik', Erbakan Vakfı Gençlik Kolları'nın şikayetleri sonucunda İstanbul Valiliği tarafından şenliğe bir gün kala iptal edildi. Alkol ve tütün satışının yapılmadığı, 21 yaş üstünün katılamadığı ve velilerin alınmadığı etkinliğin iptali için Erbakan Vakfı son bir haftadır sosyal medyadan kampanya yürütüyordu. 

Erbakan Vakfı sosyal medyadan başlattığı kampanyada alkol ve tütün ürünleri satılmamasına rağmen şenliğin gençleri alkole özendirdiğini iddia ediyordu.

Vakfın yürüttüğü kampanya ve başvuruların sonucunda 20 Ocak tarihinde yapılması planlanan şenlik, İstanbul Valiliği tarafından bir gün kala iptal edildi.

Ülker Sports Arena’da yapılması planlanan şenliğin iptalinin ardından vakıf, Twitter hesabından 'Kamuoyunun dikkatine' başlıklı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, '20 Ocak 2018 Cumartesi yapılması planlanan, gençliğimizin sağlığını ve ahlakını tehdit eden 'Genç Bi Şenlik' etkinliği, İstanbul Valiliği tarafından iptal edilmiştir. Erbakan Vakfı Genel Merkez Gençlik Kolları'nın öncülüğünde yapılan kamuoyu çalışmalarının maksadı hasıl olmuştur.' denildi.

Genç Bi Şenlik'in organizasyon komitesi de şenliğin iptal edildiğini doğruladı👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

'Biz gençleri müzikten başka bir şeye özendirmedik' diyen organizasyon komitesi bilet bedellerinin de ödeneceğini belirtti.

Şenliğin iptal edilmesi ise sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
20.01.2018

çünkü onlar mutsuz. istiyorlar ki herkes mutsuz olsun.

20.01.2018

O kadar güzel anlattın ki, çok şey konuşulur bu lafın üzerine inan tez konusu yapılabilir sonuna kadar katılıyorum.

20.01.2018

Hakikaten ne eğlenmesi ya. Gidin dört duvar arasında mucize yalanları falan dinleyin. Kafa sallamalı ayinlere katılın, Allah'a şirk koştuğu için Afrika dere kurbağasına dönüşen kızın ibretlik hikayesini okuyun, 7 milyarlık dünyada peygamberini seven 999999999999 kişilik Facebook grupları kurun... :)

20.01.2018

Yazdıklarının tamamı merdiven altı dergahlarda oluyor zaten fakat dokunma işini aşmış onlar, fiziksel temas kesinlikle yok. Şeyh bulunduğu bölümden 10 mm çapında bir halat uzatıyor, dergaha girenler o halata dokunup feyz alıyor. En azından daha hijyenik.

Dünya da tek bir tane bile gelişmiş ve müslüman çoğunluğa sahip ülke yok. Müslüman çoğunlupa sahip ülkelerin ikisi gelişmekte olan ülke, geri kalan ülkeler gelişmemiş durumda. Ders almıyorlar. Diğer müslüman ülkeler gibi Türkiye'yi de bok çukuruna çevirecekler.

21.01.2018

Müslümanları asalım ? Hristiyan göçü yapalım ülkeye ?

TÜM YORUMLARI OKU (70)