Enver Aysever ve Ümit Özdağ Canlı Yayında Tartıştı: 'Çocukların Milliyeti Olur, Siz Çok Romantiksiniz'

Zafer Partisi kurucusu Ümit Özdağ, Tele1'de gazeteci Enver Aysever ile tartıştı. “Suriyeliler burada kalırsa milyonlarca Türk çocuğunun travması olacak' diyen Özdağ'a “Çocukların milliyeti olur mu?” diyen Aysever, Özdağ'dan 'Siz çok romantiksiniz' yanıtını aldı.

Canlı yayında tartışma devam ederken Özdağ, “Siz çok romantiksiniz, sizin romantizminizle devlet yönetemeyiz. Siz çiçek, böcek devam edin” derken Aysever ise "Suriyelileri davul zurna ile göndereceğiz diyorsunuz. Keşke öyle olsa. O zaman ben romantik oluyorum siz olmuyorsunuz. Ben romantiğim siz gerçekçisiniz öyle mi" dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
01.04.2022

Gerçekçi olunması şart. Evinize bir suriyeli aile alıp besleyin aynı şey. Kimse kötülük istemiyor, ülkemizin durumu belli kaldıramıyoruz o kadar yükü. Sadece suriye sorunu için milyarlarca dolar çıktı kasadan. Şimdi ekonomik krizin ortasında kaldık. Elimizden geleni yaptık gitsinler artık.

01.04.2022

Kendisine, ailesine bir bakış atsalar dünyayı yakacak tipler HENÜZ mağdur olmadıkları için savunmaya devam ediyorlar. Biliyorsunuz bu ülke insanı için istisnasız her konu kendine etki etmedikçe önemsizdir.

01.04.2022

Önümüzdeki seçim Hatay ve GaziAntep Suriye yönetimine girecek

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ