Ahmet Hakan'ın Başak Demirtaş Yorumuna Enver Aysever'den Sert Yanıt: 'Yavşak, Sonucu Biliyor Çünkü'

Gazeteci Enver Aysever, tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş’a yönelik cinsiyetçi söylemler kullanan zanlı için “Hangi partiye mensup olduğunu zerre kadar merak etmiyorum” diyen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın tweetini alıntılayarak 'Yavşak, sonucu biliyor çünkü' dedi.

"Şerefsizin partisi olmaz"

Hakan yazısında, “Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’a şerefsizce küfür eden şahsın hangi partiye mensup olduğunu zerre kadar merak etmiyorum. Şerefsizin partisi olmaz çünkü. Ben şuna bakarım: Devlet, böyle bir şahıs karşısında nasıl tutum alıyor? Bakılması gereken tek yön burasıdır” ifadelerini kullandı.

Hakan'ın ifadelerine Enver Aysever'den sert bir yorum geldi...

Gazeteci Enver Aysever ise Hakan’ın “Hangi partiye mensup olduğunu zerre kadar merak etmiyorum” sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Aysever, “Yavşak, sonucu biliyor çünkü” ifadesini kullandı.

Ne olmuştu?

Savcılık Harekete Geçti: Başak Demirtaş'a Cinsiyetçi Saldırıda Bulunan Kişi Gözaltına Alındı

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
15.06.2020

Şerefsizin partisi olmaz çünkü hepsi akp li başkasına bırakır mı orospu çocuğunu çocuk sikiciler hırsızlar katiller teröristler ülkede bütün pis işleri yapan adam varsa kendi çatısı altında topladı kim ne yapıyor görelim kendi payımızı alalım diye Atatürkün cumhuriyetini çadır devletine çevirdiler

17.06.2020

Ya bunu yazıyorsun da arkadaş dikkat et, biri çıkıp da demez mi CHPli başkan milletin gözünün önünde otobüste çocuğun ırzına geçerken kimse ses etmedi de izledi diye. Yani o CHPli başkan çocuğu mikerken bütün CHPliler porno film izler gibi izlediler ya olayı. Sadece miken mi suçlu yoksa izleyen CHPlilere de ceza verilmeli mi?

15.06.2020

Yavşak "bit yavrusu" anlamına geliyor . Hem çok anlamlı hem de ceza yiyemeyeceği bir kelime bulmuş cuk da oturmuş.

Pasif Kullanıcı
15.06.2020

Şerefsizin partisi de olur,gazetesi de,gazetecisi de .Ahmet Hakan da bunun en somut örneğidir.Hürriyeti kapatmak da ona nasip olacak inşallah.

TÜM YORUMLARI OKU (31)